Ekonominin Kalbi ‘Sektör Ankara’da Atıyor

Ekonominin Kalbi ‘Sektör Ankara’da Atıyor

Ankara’nın potansiyelleri sektorankara.com da toplanacak…

 

Ankara’da 2007 yılından bu tarafa yediyirmidorthaber.comcubukhaber.com gibi haber siteleriyle internet medyacılığı yapan Şah Medya,  sektorankara.com internet sitesiyle de Türkiye’nin Başkenti Ankara’nın ekonomisinin nabzını tutuyor.

-Ekonominin nabzını sektorankara.com tutuyor…

Ankara’da yatırımcının, üreticinin, ihracatçının, KOBİ'lerin, esnafın sesi, kulağı olmak, sektörleri bir araya getirmek ve doğrudan tüketiciye ulaşmalarını sağlamak amacıyla yola çıkan sektorankara.com, Ankara ekonomisinin de nabzını tutuyor.

-Sektörel haberleri sektoranara.com’dan takip edeceksiniz…

Türkiye ve Dünya’dan ekonomi haberlerine yer veren sektorankara.com, Ostim, İvedik, Şaşmaz, Siteler, Akyurt, Kazan, Çubuk, Elmadağ’da sanayiciler ve KOBİ’ler başta olmak üzere sektörel haberler yaparak dünyaya açılmalarını sağlıyor. Bir taraftan gelecek nesillere örnek olmaları amacıyla işadamlarını tanıtırken, bir taraftan da firmaları ve sektörlerini tanıtıyor.

-Ankara’nın potansiyelleri sektorankara.com da toplanacak…

Artık her şeyin internet üzerinden yapıldığı günümüzde en önemli reklam, ticaret ve haberleşme aracı da hiç şüphesiz internettir. Şah Medya olarak 2007 yılından itibaren bunun farkında olan bir kuruluş olarak sektördeki deneyim ve tecrübelerimizle, Ankara’daki potansiyelleri bir araya toplayarak harekete geçirmek amacıyla sektorankara.com hayata geçirdik.  

-Sizi önce Ankara sonra tüm dünya tanıyacak…

Gelişen ve globalleşen dünya içerisinde kendine yer bulmak isteyen üreticilerimizi, şirketlerimizi ve kuruluşlarımızı internet üzerinden tüm dünya tanıtmak ve kolay ulaşılabilir hale getirmek istiyoruz.

-Uzman kadrosuyla size tanıtım danışmanlığı sunuyoruz…

Partneriniz olarak sadece Ankara firmalarının yer alacağı ve Ankara’yı ilk önce Ankaralılara daha sonra tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtacak, her gün yeniden açılan bir fuar gibi üretilen ürünlerin sergileneceği büyük bir portal olanasektorankara.com, konusunda uzman kadrosu ve deneyimleriyle kısa ve uzun vadede tanıtım danışmanlığı da sunuyor.  

-sektorankara.com da yerinizi almak için acele edeniz…

Size bir tık kadar yakın olan sektorankara.com’da yerinizi almanız için başlattığımız kampanyayı kaçırmayınız. Ücretsiz ve Gold üyeliklerimizin yanında sizin için hazırlayacağımız reklam ve tanıtım materyalleriyle özel üyeliklerimizden faydalanmanız menfaatinize olacaktır. Rakiplerinizden bir adım önde olmanız, piyasada hakimiyetinizi sağlamlaştırırken kazancınızı da artıracaktır.

-sektorankara.com olarak biz bir adım attık, adım atma sırası sizde…

Biz Ankara’da bir ilke daha imza atarak sektorankara.com’u hayata geçirdik. Siz de sektorankara.com da yeriniz alarak kendinizi düşen görevi yapınız.

sektorankara.com’da sizde yerinizi almak istiyorsanız aşağıdaki linklere tıklayınız.

                            www.sektorankara.com  ve   www.yediyirmidorthaber.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.