Eğitim yardımı sonuçları açıklandı

Eğitim yardımı sonuçları açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 2008-2009 öğrenim döneminde de ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerine vereceği karşılıksız burslara yoğun başvuru yapıldı.

Belediyenin burs programına göre 7 bin 500 ilköğretim, 5 bin lise ve 7 bin 500 üniversite öğrencisinin yararlanacağı burslardan, İlköğretim öğrencilerine ayda 20, Lise öğrencilerine 25 ve Üniversite öğrencilerine de 50 YTL verilecek.

Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 7 Ekim tarihi itibariyle başvuruların sona erdiği belirtilerek, burslardan yararlanmak için 74 bin 595 kişinin başvuruda bulunduğu, bunlardan 21 bin 498 öğrencinin ilköğretimde, 13 bin 277 öğrencinin lisede, 39 bin 820 öğrencinin de üniversitelerde öğrenim gördüğü kaydedilmişti.

Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen değerlendirme sonucuna göre burs almaya hak kazanan öğrenciler, sonuçları www.ankara-bel.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ile öğrenebilecekler. Başvuruları kabul olan öğrenciler, belediyenin burs sonuçları sayfasında istenen belgeleri 30 Kasım 2008 tarihine kadar;
Üniversite öğrencileri; Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı 1. Kat, İlköğretim ve Lise öğrencileri ise Altındağ Gençlik Merkezi, Altındağ Caddesi No: 31 Dışkapı adresine teslim edecekler.

Belgelerin tesliminin ardından öğrencilerin eğitim yardımları banka hesaplarına yatırılacak.

 

SONUÇLAR İÇİN TILAYINIZ.!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.