"Dünyayı Geziyorum " ekibi Çubuk´ta

"Dünyayı Geziyorum " ekibi Çubuk´ta

Kanal 7 televizyonunda yayınlanan "Dünyayı Geziyorum" programı ile tanına ekip ˮDünyanın Tadıˮ isimli programın çekimleri için Çubuk’a geldi.

Kanal 7 televizyonunda yayınlanan "Dünyayı Geziyorum" programı ile tanına ekip ˮDünyanın Tadıˮ isimli programın çekimleri için Çubuk’a geldi.

Çubuk’ta çekimleri devam eden program gelecek hafta Kanal 7 televizyonunda yayınlanacak.

Program ekibi, Çubuk’un yöresel lezzetlerinin yanı sıra tarihi ve turistik yerlerini de kameraya alarak programda tüm Türkiye´ye izletecek.  Özlem Tunca´nın hazırlayıp sunduğu ‘Dünyayı Geziyorum´ programı, Çubuk’un dünyaca meşhur turşusunun kurulum çekimlerini yapan ekibe Çubuk Belediyesi mihmandarlık yaptı.

Yasin Esirgenç eşi Özlem Tunca Esirgenç ve küçük yaşlardan buyana dünyanın 130’dan fazla ülkesini gezen oğulları Yakupcan Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret etti. Ekiple yakından ilgilenen Başkan Demirbaş, şimdiden ilçemize bağlı Kutuören Mahallesi nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Yasin Esirgenç ve Özlem Tunca’yı 15. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’ne de davet etti.

Dünya ülkelerinden ve ülkemizden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla Cumartesi saat 15.15’te ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de yayınlanıyor. İlçemizin dünyaca meşhur Çubuk Turşusu, gözleme ve bazlama gibi yöresel lezzetlerin yapılışını ve tariflerini çeken ekip tüm Türkiye’ye Çubuk’un lezzetli tatlarını, tarihi ve turistik zenginliklerini programlarında yansıtacak.

Çubuk Turşusu, Bizim Köy Sepeti’nden alınır. Bizim Köy Sepeti, Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Çubuk Yöresel Ürünlerini üreterek Türkiye’nin her yerine kargoyla satışa sunmaktadır. Bizim Köy Sepeti’ndeki tüm ürünler bizim köyde üretilen ve doğal, organik ev yapımı ürünlerdir. 

#BizimKöySepeti #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySucukları

Yağmur YİĞİNER

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

 @bizimkoysepeti @bizimcubuktursulari @bizimkoysucuklari

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.