Dünya Ahiret Aile Huzuru

Dünya Ahiret Aile Huzuru

Çubuk Müftülüğü Fatih Camii Müezzini Murat Uçar'ın "Dünya Ahiret Aile Huzuru" adlı kitabı tüm kitapçılarda.

Türkiye genelinde artan boşanmalar ve toplumdaki huzursuzluktan hareketle yazdığı kitabın bin adetlik ilk baskısının tüketmek üzere olduğunu belirten Uçar, Kültür bakanlıgı bandrollü Kitabın Şahıs Yayıncılıktan 10 gün önce çıktığını ve Ankara Hacıbayram’da satıldığını söyledi. Uçar, kitaba ulaşmak isteyenlerin 0 539 488 84 31 numaralı telefon veya muratu2906@gmail.com mail adresinden iletişime geçebileceklerini kaydetti.



Mutlu ve huzurlu bir yasam için hazırlanan 120 sayfalık kitapta 118 konu işlenirken öne çıkan başlıklar ise şu şekilde:  Besmele, Evlilik Kader midir? Evlilik Aileye Giden Yolun Anahtarıdır, Anne Baba Hakkı, Çocukların Anne Baba Üzerindeki Hakları, Yaşlılara Saygı, Sıla-i Rahim, Peygamberimizin Erkeklere ve Hanımlara Öğütleri, Eş ve Çocuklarımız Allah'ın bize Hediyesi ve Emaneti, Nikahın Kıyılması ve Nikah Duası, Komşuluğun Değeri ve Önemi, Gıybet ve İftira, Kötülük Bir Tohumdur, Misafirliğin Değeri ve Önemi, Sigaranın Dini Hükmü¸ Allah’tan Geldik Allah’a Döneceğiz, Engelli Kardeşlerimiz Topluma Emanettir, Cennetin Anahtarı Namazdır, Allah ve Peygamber Sevgisi Hayatımıza Nasıl Yansımalı, Dua ve Önemi.

 

 Murat Uçar Kimdir ?

Murat  Uçar  şubat 1980 yılında Gümüşhane’nin Kelkit İlçesine  bağlı Kılıççı Köyünde Doğdu. İlk Okulu Kılıççı Köyü İlk öğretim Okulunda Okudu.

Hafızlığını Kızılca köyüne bağlı fatih kuran kursunda tamamladı Orta ve Liseyi Dışarıdan bitirdi.

1999 Yılında Ankara Çubuk İlçesi Müftülüğüne  bağlı Fatih  Merkez Caminin’de Müezzin Kayyım olarak Göreve başladı ve halen aynı camide görevine devam etmekte evli ve  bir çoçuk Babası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.