Düğünlerdeki Müstehcenlik

Düğünlerdeki Müstehcenlik

       Bu yazımda aslına bakarsanız Çubuk ilçesi için yapılabilecekler konusunu işlemek istiyordum. Fakat geçmiş haftalarda yayınlamış olduğumuz bir haber vardı. Yayınlanan bu habere bir açıklık getirmek Çubuk Haber için elzem oldu. Haberin adı "Düğünlerdeki Müstehcenlik" idi. Bu haberimiz ile ilgili çok şeyler konuşuldu.

       Ben buradan bu haberle ilgili bilinmeyenleri açıklamak istiyorum. Bu haberde yer alan video görüntülerinin çekildiği yerin Çubuk olduğu noktasında hiçbir zaman iddiamız olmadı. Bize gelen bilgilere göre burasının Polatlı ilçesine bağlı bir köyü olduğu doğrultusunda idi. Bu konuda da bu ilçenin ismini vererek bu ilçenin insanlarını rencide etmek istemedik. Ama gelen eleştirilere cevab vermek açısından burdan bunu açıklama gereği duyduk. Bizim amacımız bu tarz düğünlere eğilimi olanları uyarmaktı. Bunun düğün olmadığını burda yapılanların alenen ahlaksızlık olduğunu belirtmekti.

     Okuyucularımızda bu habere gerektiği gibi yorumlarını yapmışlardı. Bize gelen yorumlar ve eleştirilerin çoğuda bu haberin Çubuk ile alakalı olmadığını bilinci içerisindeydi. Sadece haberdeki metni okumadan direk videoyu izleyen okuyucularımız bu noktada haberi eksik gözlemleyip bazı eleştirilerini bize ilettiler. Bizim sanki Çubuk ilçesine zarar vermeye çalıştığımızı düşündüler. Ama haberin metni okunduktan sonra olayın iç yüzü ortada olduğunu ancak bizim hatırlatmamız üzerine farkedebildiler. Bu aslımda haber sitemizin bir eksikliği değil. Sadece ve sadece bu haber üzerine sitemize girip bu habere odaklanmış kişilerin dikkat eksikliği idi. Burda asıl lazım olması gereken isimlerinin başına "Çubuklu" ibaresini ekleyen kişilerin daha dikkatli davranmalarıdır. Bizler Çubuk Haber ekibi olarak Çubuk'a zarar verecek davranışlardan her zaman için uzak duracağımızın bilinmesini isteriz.

Bu yazı toplam 2382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar