DevaPark Hastanesi Çalışanları sokak hayvanlarını unutmadı

DevaPark Hastanesi Çalışanları sokak hayvanlarını unutmadı

Çubuk'ta bir grup sağlık çalışanı, yiyecek bulamakta zorlanan sokak hayvanlarını besledi.

Çubuk'ta DevaPark Hastanesi sahiplerinden Tunahan Zengin, Oğuzhan Zengin ve çalışanaları, yiyecek bulamakta zorlanan sokak hayvanlarını besledi.

Pandemi ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan Çubuk'ta, hayvanseverler yaban hayvanlarını ve sokak hayvanlarını unutmadı.

Çubuk'ta yaşayan bir grup hayvansever sağlık çalışanı, yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları ile sokak hayvanlarını besledi.

İlk olarak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi alanında bulunan koruluktaki sincaplara yiyecek bırakan sağlık çalışanları, daha sonra güvercinler için çeşitli noktalara buğday bıraktı.

Daha sonra belirli noktalardaki sokak hayvanları besleme odaklarını ziyaret eden sağlık çalışanları, yanlarında getirdikleri yemleri ve ekmekleri sokak hayvanlarına verdi.

Üniversitenin uzaktan eğitime başlamasıyla birlikte sincapların açlıkla karşı karşıya kaldığını söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Zengin, "Özellikle pandemi döneminde bu zor günlerde yaban hayvanlarını ve sokak hayvanlarını unutmamamız gerekmektedir. Bu hayvanların bize en çok ihtiyaç duyduğu zamanları yaşıyoruz. Hiç bir şey bulamıyorsak yemek atıklarını bu hayvanlara getirmemiz ve besleme yapmamız gerekmektedir." dedi.

Sadece insanların değil sokak hayvanlarının da yardımına koştuklarını vurgulayan Ecz. Tunahan Zengin'de, "Vatandaşlarımızın sokak hayvanlarına karşı duyarlılığını artırmak için biz de arkadaşlarımızla birlikte yemleme çalışması yapıyoruz." dedi.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuz Öztürk ise sokak hayvanlarını beslemenin kendileri için moral kaynağı olduğunu bildirdi.

 

????Bizim Köy Sepeti Organik, Doğal Ev Yapımı Köy Ürünleri 
????Bizim Çubuk Turşuları
????SİPARİŞ ve BİLGİ İÇİN
www.bizimkoysepeti.com
☎️0552 808 35 37
Yağmur Yiğiner
????www.bizimcubuktursulari.com 
????Türkiye’nin her yerine kargomuz mevcut????
#bizimkoysepeti #bizimcubuktursulari #cubuktursusu #tursu #evyapımı #köyürünleri #Organik #Doğal #Sağlıklı #yöreselürünler #Çubuk #yoreselurunler #Yöreselürünler #sağlıklı 
www.bizimkoysepeti.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.