CUMHURBAŞKANINA VEFASIZLIK DEVAM EDİYOR...

CUMHURBAŞKANINA VEFASIZLIK DEVAM EDİYOR...

CUMHURBAŞKANINA VEFASIZLIK DEVAM EDİYOR...

Şuayip YAMAN

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda biri eski Moda Life Kavşağı’nda, diğeri eski Askerlik Şubesi’nin önündeki köprünün ayağında, bir diğeri de Sefa Market’in karşısında bulunan ilan panolarına Çubuk Belediyesi ekiplerince Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraf ve sözlerinin bulunduğu afişler yapıştırılmıştı.

 

Bu afişler belediye görevlileri tarafından Eylül ayından beri arada bir, yine o panolara yapıştırılıyor.

 

Bu afişlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Çubuklulara hitaben söylenmiş, “27 gün coşkuyla devam eden vatan ve demokrasi nöbeti için... TEŞEKKÜRLER ÇUBUK”  ifadesi yer alıyor. (Şimdi bu ibareyi bile okumakta güçlük çekersiniz.)

 

Köprünün ayağındaki ilan panosunun çevresi hala çöpten ve pislikten geçilmiyor. Etrafta rastgele atılmış çöpler, yabani kuru otlar var. Önündeki Çubuk Çayı’ndan ise kızıl renkte çamur akıyor.

 

Konuyla ilgili olarak bu sitede 4.09.2016 tarihinde “Cumhurbaşkanına Vefasızlık” başlığıyla bir haber yapmıştım.

 

Yetkililer o yazıdan hala ders almamış olacaklar ki, panoların çevresinde bildik görüntüler hala var.

 

Şimdilerde bu panolara Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğraf ve söylemlerine ait afişler tekrar

yapıştırıldı. Afişler üzerinde bu defa farklı görüntüler var. (Öncekilerde yoktu)

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğraf ve sözlerinin bulunduğu afiş, diğer afişlerle karıştırılmış (eski reklam afişi kaldırılmadan acelece yapıştırılmış) ve hatta üzerine tekrar aynı afiş rastgele yapıştırılmış ve fotoğraftaki bazı yerler kamufle edilmiş vaziyette..

 

Köprübaşındaki afişe bir kredi kuruluşunun broşürü bile yapıştırılmış..

 

Bu ilan panoları neden denetlenmez? Hele hele bu panolarda bir ülkenin devlet başkanına ait bir afiş varsa; Onun takibi, çevre temizliği, bakımı,  kontrol ve denetimi yapılmaz mı?

 

Yetkililer, Belediyenin araçları ile her gün buradan geçiyor. Bir Allah’ın kulu da buradaki aksaklıkları, yanlışlıkları görmüyor mu? Görüyorsa görevlilere haber vereyim veya araçtan  ineyim de düzelteyim demiyor. Pes doğrusu...

 

Üstelik buralar da ilçenin merkezi.. Her gün buradan binlerce insan ve araç geçiyor.

 

Belediye yetkilileri Belediye binasının çevresini güzelleştirmek ve mamurlaştırmakla meşgul oldukları için hemen yakınlarında bulunan bu manzaralardan bile haberdar değiller veya ilçenin onlarca sorunu ile uğraşmaktan o kadar meşguller ki bu tür hataları göremiyorlar...

 

İlçenin merkezinde bulunan bu yerlerin temizliğini ve bakımını yapmak o kadar mı zor? Sizlere o kadar zül geliyor? Sadece personele emir vereceksiniz, onlar da yapacak. Sizler emir verdinizde onlar ne zaman yapmadı?

 

Bunları da mı Büyükşehir’e havale ettiniz? Peki, sizler ilçenin hangi sorunlarına çözüm bulacaksınız veya ilgileneceksiniz? Söyleseniz de biz de Çubuk kamuoyunu aydınlatsak...

 

Sayın Belediye yetkilileri;

Belediye binasına çok yakın bir yerdeki (makam odalarınızın penceresinden bile rahatlıkla görebileceğiniz bir mesafedeki) ilan panosundaki; Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğraf ve söylemlerinin bulunduğu bir afişe bile doğru - dürüst sahip çıkamadınız.

 

Çevresinin temizliğini, bakımını yaptıramadınız. Güvenliğini ve kontrolünü bile sağlayamadınız.

 

Bugün oturduğunuz makam veya mevkileri kimin sayesinde kazandınız, kime borçlusunuz?

 

Minnet borcunuzu bu şekilde mi ödeyeceksiniz? Ne çabuk unuttunuz?

dscn1120-vert.jpg

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum