Çudef'ten Basın Açıklaması

Çudef'ten Basın Açıklaması

Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği,ÇUDEF'e katıldı.

Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı bayanlardan oluşan ÇUBUK EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ"nin olağan genel kurulu 30 Eylül 2009 tarihinde Saat 14,00"de Çubuk Dernekler Federasyonu salonunda yapıldı.
Divan Başkanlığını ÇUDEF Başkanı Recep TAŞ, Başkan Yardımcılığını, Çubuk Emekli Müftüsü Abdurrahim SOMUNCU, Kâtip üyeliğini de Emekli Din görevlisi Ekrem ERKAN"ın yaptağı genel kurul son derece samimi bir ortamda geçti.
Bugüne kadar tamamı yüksek okul öğrencisi olan onlarca öğrenciye burs vererek can simidi olan ÇUBUK EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİMİZ bundan böyle de aynı doğrultuda hizmetlerine devam kararı aldı.
Önceliği şehit çocuklarına vermek üzere yetim ve fakir çocuklara sağlanan eğitime destek katkısının eskiden olduğu gibi bundan böyle de T.C. Vatandaşı olan ve yukarıdaki kriterlere uygun olan her kim olursa olsun hiçbir ayrıma tabi tutmaksızın devam ettirileceği belirtildi.
Dernek üyelerinin el emekleri ile üretilen bazlama, gözleme ve mantı gibi hamur işlerinin satılarak elde edilen gelirlerle yardıma muhtaç çocuklara destek olan derneğimiz hayırsever vatandaşların desteklerini de bekliyorlar.
Giderek daha geniş bir öğrenci kitlesine ulaşma gayreti içinde bulunan adı geçen derneğimiz Çubuk Dernekler Federasyonu"na da üye olarak diğer derneklerle güç birliği yapma kararı aldı.
Hatice ERKAN, Sebiha SOMUNCU, Asiye YÜREK, Cemile EROL ve Gönül BAĞ"ın Yönetim Kuruluna seçildiği ÇUBUK EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ"nin kongresinde divan başkanlığı yapan ÇUBUK DERNEKLER FEDERAYONU Başkanı Recep TAŞ, eğitime katkı gibi ulvi bir gaye için kurulmuş ve bu doğrultuda başarısı kanıtlanmış ÇUBUK EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ"nin ÇUDEF"e katılmasından onur duyduğunu, ÇUDEF Olarak bundan böyle kendilerine imkânları ölçüsünde destek olacaklarını, Çubuk halkının da bu hayırlı hizmete kayıtsız kalmayıp, destek olmalarını beklediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.