Çudef Üyeleri İftarda Biraraya Geldi

Çudef Üyeleri İftarda Biraraya Geldi

Çubuk'ta faaliyet gösteren Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) üyeleri iftar yemeğinde biraraya geldi.

Çubuk'ta bulunan Öğütler Restoranda düzenlenen iftara Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ÇUDEF Başkanı Recep Taş ve federasyona üye 42 dernek başkanı katıldı.

İftara katılan emekli müftü Abdurrahim Somuncu yemeğin ardından bir dua okudu. Daha sonra kısa bir konuşma yapan ÇUDEF Başkanı Recep Taş, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Devletin yaptığı açılımları federasyon olarak yıllar önce yaptıklarını söyleyen Taş, aynı çatıda her kesimden insanları bir araya getirdiklerini vurguladı. Türkiye de yıllardır özlenen tablonun kendi üyeleri arasında çok güzel bir şekilde yaşandığını kaydeden Taş, bu birlikteliğin ve sevginin sonsuza kadar devam edeceğini de sözlerine ekledi.


Taş'ın konuşmasının ardında konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ülkenin hassas bir dönemden geçtiğinin altını çizerek, birlik ve beraberlikte hareket etmenin önemine değindi. Federasyonun ilçede yaptığı faaliyetlerin önemine de vurgu yapan Başkan Özden, 12 Eylülde yapılacak referandumun Türkiye ve ilçe için önemini anlattı. Bu birlikteliğin ilçe meseleleri ve çıkarları konusunda da sağlanmasını temenni eden Başkan Özden, yapılacak referandum da alınacak sonuçların ilçenin menfaatine sonuçlanmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.