ÇUBUK’UN İLK SPOR MAĞAZASI AÇILDI

ÇUBUK’UN İLK SPOR MAĞAZASI AÇILDI

Çubuk’ta spor malzemeleri satışı yapan Can Spor Giyim ve Malzemeleri Mağazasının açılışı yapıldı.

Çubuk’ta spor malzemeleri satışı yapan Can Spor Giyim ve Malzemeleri Mağazasının açılışı yapıldı. 

Cumhuriyet Mahallesi Sami Efendi Sokak No:9 /A Çubuk adresinde her türlü spor malzemesinin satıldığı Can Spor Giyim ve Malzemeleri mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Çubuk Belediye Başkan Tuncay Acehan, STK temsilcileri, işadamları mağaza sahibi Mehmet Can’ın yakınları ve dostlarının yanı sıra davetliler katıldı.

Spor mağazasında her türlü spor ayakkabı, klasik ayakkabı, eşofman takımı, forma ve spor malzemeleri satılacak.

-Açılışı Başkan Acehan ve Mağaza sahibi Can birlikte yaptı

Mağazanın açılışını Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve mağaza sahibi Çubuklu işadamı Mehmet Can birlikte yaptı. Açılış konuşmasını yapmak üzere söz alan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, müessese sahibini girişimlerinden dolayı kutlarken, "Girişimci arkadaşımın yeni iş yeri hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Konuşma sonrası Belediye Başkanı Başkan Acehan kurdeleyi keserek davetlilerle birlikte mağazayı ve ürünleri incelediler.

Çubuk’ta Türkiye’nin en kaliteli ve en önde gelen markalarına ev sahipliği yapan Can Spor Giyim ve Malzemeleri Mağazası, Türkiye'nin Spor kıyafetleri ve malzemeleri satan en ünlü isimlerinden; Adidas, Lescon, JUMP, NIKE, Kinetix, Lotto, Dıadora, Uhisport ve bir çok markanın yer alacak.

Sadece Çubuk için değil Akyurt, Kalecik, Şabanözü, Orta ve Çankırı bölgelerindeki sporseverlere hizmet edecek an Spor Giyim ve Malzemeleri Mağazası sahibi Mehmet Can, açılış sonrasında gazetemize yaptığı açıklamasında “Açılışımıza katılarak bize şeref veren başta Çubuk Belediye Başkanımız Tuncay Acehan, siyasi parti ilçe temsilcileri, meclis üyelerimiz, oda ve dernek başkanlarımız ve katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Çubuk’umuza ve bölgemize toptan ve perakende olarak hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Adidas, Lescon, JUMP, NIKE, Kinetix, Lotto, Dıadora, Uhisport ve birçok ünlü markanın spor ürünlerinin yer aldığı mağaza Can Sporun Sahibi Mehmet Can, mağazalarına tüm Çubuklu sporseverleri davet etti.

2dsc02820.jpg2dsc02850.jpg2dsc02849.jpg2dsc02759.jpg2dsc02763.jpg2dsc02812.jpg2dsc02808.jpg2dsc02868.jpg2dsc02829.jpg3dsc02741.jpg

2dsc02719-resim.jpg

2dsc02766-resim2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum