Çubuk'ta Yaz Kuran Kursu Sona erdi

Çubuk'ta Yaz Kuran Kursu Sona erdi

Çubuk Müftülüğü Fatih Camii Yaz Kur’an Kursu bugün yapılan törenle sona erdi...

Fatih Camii de Yapıldı. Programa Kur'an-ı Kerim okunarak başlandı. Program ile ilğili bir konuşma yapan Çubuk ilçe müftüsü Bilal Kara Dini eğitim ve Kur'an-ı Kerim öğrenen bir nesilden, vatanına, milletine, ailesine ve kendisine zarar gelmeyeceğine inanıyoruz. İnançlı, ahlaklı ve kültürlü yetişen bir nesil, hırsız, alkolik ve madde bağımlısı olmaz. Hele hele vatan haini hiç olmaz. Burada eğitim görenler hem kendisine hem de çevresine zarar vermez" diye konuştu. Sizleri yetiştiren Murat Uçar'a teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 

Program'a Çubuk Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Zeki Avan Katılarak, Öğrencilere Saat Kalem ve Dünya Ahiret Aile Huzuru adlı, Kitap Hediye ederek Öğrencilere Teşekkür etti. 

Merkez Fatih Camii Müezzin Murat UÇAR Her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz tatilinde Çocuklarımıza Dini Eğitim verdik, Çocuklarımızı hayata hazırladık.

Kuran öğrendiler, Kurandan dualar süreler Öğrendiler, Namaz ve Dini Bilgiler öğrendiler, Yaz Kuran Kursun da Elimizden geldiğince öğrencilerimize hoşça vakit geçirmelerini sağladık. Umarım bu güzel anları hayatları boyunca unutmazlar temennisinde bulundu. Yapılan Dua'nın ardından program sona erdi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.