Çubuk’ta yaşayan Ahizer Özbek O BİR STAR Yarışmasında

Çubuk’ta yaşayan Ahizer Özbek O BİR STAR Yarışmasında

Görme engelli konservatuar öğrencisi ses sanatçısı Ahizer Özbek, O  BİR STAR ses yarışmasına İstanbul’da ki elemelere katılıyor. Çubuk’un adını duyuracak olan sanatçı Ahizer Özbek farklı sesiyle dikkati çekiyor.

Görme engelli konservatuar öğrencisi ses sanatçısı Ahizer Özbek, O  BİR STAR ses yarışmasına İstanbul’da ki elemelere katılıyor.

Çubuk’un adını duyuracak olan sanatçı Ahizer Özbek farklı sesiyle dikkati çekiyor.

Çubuk’ta TOKİ Biloklarında ailesi ile birlikte yaşayan Düzce Üniversitesi Türk Müziği Bölümünde okuyan sanatçının çok sayıda eserleri de var. 

FACEBOOK üzerinden desteklenebilen yarışmada birinci gelene çeşitli hediyeler de verilecek. 

Ahizer Özbek, hemşehrilerimiz oylamada desteklerse ben sesime güveniyorum dedi. 

Yarışma kuralına göre ilk elemelerde hiç albüm çıkarmamış 25 sanatçı yada hünerli kişilere klip yapılacak toplamda 100 genci hayallerine kavuşturmayı hedefleyen yarışma elemeler tamamlandıktan sonra Star TV de yayınlanacak.

Yapımcılığını Almanya´dan Çağlar Gündoğdu ve İsviçre´den Hüseyin Usta´nın üstlendiği ‘O Bir Star´ ses yarışması, Avrupa´da müzik adına yapılmış ‘En İyi İyilik Hareketi´ ödülünü aldıktan sonra, İstanbul Etiler´de düzenlenen ‘Uluslararası Şehir Ödülleri´ gecesinde de ödülle taçlandırıldı. 

Şu ana kadar 25 müzik sevdalısı genci hayallerine kavuşturup klip ve single yapan yarışma, tüm dünyadan katılımcıların ilgisini çekerek 2. turda da 50 yetenekli genci hayallerine kavuşturup klip ve şarkı yapıyor. 

Platform, 3. tur için 100 genci hayalleriyle buluşturmayı hedefliyor.

whatsapp-image-2020-01-16-at-16.27.55.jpegwhatsapp-image-2020-01-16-at-16.27.24.jpegwhatsapp-image-2020-01-16-at-16.27.55-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.