Çubukta trafik kazası 4 yaralı

Çubukta trafik kazası 4 yaralı

Ankara Çubuk-Şabanözü yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Çubuk yönüne gitmekte olan Hasan Usta'nın kullandığı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait taş yüklü kamyon, karşı yönden gelen Mehmet Ersin Ekinci'nin kullandığı 06 R 1911 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç uçuruma yuvarlandı. Olay yerine gelen 112 Hızır Acil ekipleri, Mehmet Ersin Ekinci, Mesut Yılmaz ve Fatih Yüceer'i hurdaya dönen otomobilden, Hasan Usta'yı da kamyonunun içinden yaralı olarak çıkarttı.


Ambulanslara konulan yaralılar önce Çubuk Devlet Hastanesi'ne, oradan da Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma ile Numune Hastanesi acil servislerine götürüldü.

Kaygan yolda meydana gelen kazayı gören diğer araçlar da yoldan çıktı. Bu sırada, yine Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir başka kamyon, kaza nedeniyle oluşan konvoyu görünce durmak için fren yaptı. Freni kilitlenen kamyonun sürücüsü, aracını son anda yoldan çıkararak yan yatırdı. Kamyon sürücüsü, "Eğer kamyonu yol kenarına yatırmasaydım, önümdeki araçları altıma alıp ezebilirdim" dedi.

Sürekli olarak aynı yolu kullanan kamyon şoförleri, kazaya bir kaç kilometre ileride faaliyette olan bir fabrikaya hayvansal atık taşıyan kamyonların neden olduğunu söyledi.

Şoförler, günün belli saatlerinde atık taşıyan kamyonların bu yoldan geçtiğini ve her geçişte de taşıdıkları atıkların yola döküldüğünü anlattı. Atıkların üzerlerine de yağmurun yağmasıyla yolun sabun gibi kayganlaştığını belirten şoförler, bunun da trafik kazalarına neden olduğunu vurguladı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.