Çubuk'ta Polis Haftası Kutlandı

Çubuk'ta Polis Haftası Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü Çubuk'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sabah Atatürk Parkı'nda düzenlenen tören Emniyet Müdürü Süleyman Memiş'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı. Törene Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Savcısı Ali Çalık, Garnizon Komutanı Kıd. Yzb. Sıtkı Akgöz, Jandarma Komutanı Murat Tiryaki, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, polis yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Demir, günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Demir, Türk polisinin 166 yıldır görevinin başında olduğunu belirterek, halkın huzuru ve refahını korumak için çalıştıklarını söyledi.

Konuşmasında halkın destek ve güveninden güç aldıklarını vurgulayan Demir, şunları söyledi:

"Halkımızın polisimize olan bu güveninin temelini mesai mefhumu tanımaksızın canları pahasına görevlerini başarıyla yerine getirmeleri oluşturmaktadır. Ata'mızın 'vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' sözü bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima şiarımız olacaktır. Türk polis teşkilatı deneyimi, eğitilmiş insan gücü, modern araç ve teçhizatı ile ülkemizin yüz akı bir kuruluş haline gelmiştir. "

Konuşmanın ardından Yavuz Selim İlköğretim Okulu folklor ekibi tarafından çeşitli Oyunlar sergilendi. Büyük alkış alan folklor ekibi, Kaymakam ve Belediye Başkanı tebrik ederken törene katılan polislerinde ilgi odağı oldular.

Kutlamalar, Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen kokteyle sürdü. Kokteylde yaptığı konuşmada Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, tüm emniyet mensuplarının haftasını kutlayarak, başarılar diledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.