Çubuk'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor

Çubuk'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor

Çubuk'ta Etkili Olan Kar Yağışına Karşı Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde Oluşturulan 'Acil Müdahale Timleri' 24 Saat Mesai Yapıyor

Çubuk'ta etkili olan kar yağışına karşı Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 'Acil Müdahale Timleri' 24 saat mesai yapıyor. Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçenin ana arterlerinde ve mahalle yollarında ekiplerin 24 saat nöbet beklediğini belirterek, cadde, sokak ve kaldırımlarında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme ekiplerinin 24 saat çalıştığını bildirdi. Eğitimin aksamaması, öğrencilerin ve velilerin mağdur olmamasının birinci öncelikleri olduğunu aktaran Özden, 'İlçemizi farklı bölgelere ayırdık ve her bölge için de bir ekip görevlendirdik. İhtiyaç halinde ekiplerin sayısını artıracağız. Ekiplerimiz kar ve buzlanmanın günlük yaşamı etkilememesi için 24 saat mesai yapıyor. Bu saate kadar hiç bir yolumuz kardan ve buzlanmadan dolayı kapalı değil' dedi. 'Acil Müdahale Timleri'nin, kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını kış boyu aralıksız sürdüreceğini vurgulayan Başkan Özden, kış mevsiminde 3 greyder, 5 kepçe, 1 yükleyici, 1 kar aracı ve 45 personelin kesintisiz olarak hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan kar yağışı ile birlikte gece geç saatler kadar çocuklar kartopu oynarken, 24 saat görev yapan itfaiye ekipleri de çevrede biriken karları küreyerek herhangi bir olumsuzluğa karşı önlemlerini aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.