Çubuk'ta Kahvehanlerde Açık Şeker Yasaklandı

Çubuk'ta Kahvehanlerde Açık Şeker Yasaklandı

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki kahvehaneler denetlenerek ambalajsız şeker servisi yapılmaması konusunda uyarıldılar.

Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, işlek yerler başta olmak üzere çeşitli mahallelerde faaliyet gösteren kahvehaneleri kontrol etti. Ekiplerin özellikle şekerlerin açıkta servis yapılmaması konusunda işyeri sahiplerini ve çalışanlarını uyardığını söyleyen Zabıta Müdürü Orhan Ünal, ""Kahvehanelere ambalajlı şekere geçmeleri konusunda bir haftalık süre verdik. Bu süreden sonra açık şeker servisi yapılması kesinlikle yasaktır. Ayrıca denetimlerde işyeri açma ruhsatı, çalışanların sağlık karnesi, genel temizlik, bağlı bulundukları odadan alınmış fiyat listesinin görünür yere asılması, yangın tüpü, oyun malzemeleri, çay bardağı ve fincan gibi malzemelerin temizliğini kontrol edilmiştir"" dedi



Ünal, denetimde genel temizlik başta olmak üzere diğer kurallara uymadığı tespit edilen bir kahvehanenin mühürlendiğini ve bir kahvehaneye de ceza kesildiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum