Çubukta İzcilik Eğitimi Yapılacak

Çubukta İzcilik Eğitimi Yapılacak

Çubuk'ta faaliyetine yeni başlayan Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, ilçede izciliği yaygınlaştırmak amacıyla izcilik eğitimlerine başlayacak.

Etimesgut Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği "Kış Kampına"Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden de gençlerin katıldığını söyleyen Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hakan Bozdoğan, kendisinin de kampta katılımcılara çeşitli konularda eğitim verdiğini belirtti.

İlçede izcilik eğitimin verilmesiyle "Kış" ve "Yaz" kamplarının bundan sonra Çubuk'ta da yapılacağını kaydeden Bozdoğan, şu bilgileri verdi:

"Ankara'nın en çok çalışan 'Değişim İzci Grubu' ile derneğimiz arasında ortaklık kurarak ilçemizde izcilik faaliyetlerine başlayacağız. Yapacağımız eğitimler tam eğitim fonksiyonlu olacak. Bu eğitimlerle özellikle gençlerin üretkenliklerini arttırmayı amaçlıyoruz. Eğitimlerin büyük bölümü arazide ve yaşayarak öğrenme ile teorik bilgilerin anında uygulanması imkanı sağlanıp uzmanlardan bire bir uygulamalı destek alınarak, izci yemini çerçevesinde eğitim verilecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.