Çubukspor Başarısını Yemekle Kutladı

Çubukspor Başarısını Yemekle Kutladı

Birinci Amatör Küme 3.Grupta mücadele eden Çubukspor, başarısını Çubukspor Başkanı Emin Kerimoğlu tarafından verilen bir yemekle kutladı.

Çubukspor Başkanı Emin Kerimoğlu'nun, Eymir Gölünde bir lokantada verdiği yemeğe sporcu ve teknik ekibin yansıra Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubukspor Başkan yardımcıları Rıza Çamalan, Vedat Zülfikar, Arzu Dinçsönmez, Süleyman Haksever, Nihat Erdoğan, Ercan Çamalan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Ünses, Derya Battal, Ümit Polat, Safiye Demircan, Mustafa Karagöz ve Metin Ünses katıldı.

Kerimoğlu burada yaptığı konuşmada, sporcularının başarılarıyla gurur duyduklarını, her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, sezonun ilk yarısını Yenimahalle Belediyespor'un ardından 20 puanla 2. sırada bitirdiklerini hatırlattı.

Kulübün yönetim kurulunun Karslı, Çorumlu, Ardahanlı, Bitlisli seçkin isimlerin bir araya gelmesiyle yeniden oluştuğunu ifade eden Kerimoğlu, Çubukspor tarihinde ilk defa yönetimde kadınlara da yer verdiklerini ve bu sayının önümüzdeki yıllarda daha da artacağını kaydetti.

İkinci yarıya çok daha güçlü ve avantajlı başlayacaklarını vurgulayan Kerimoğlu, "Sporcularımızın başarılı olmasını yürekten istiyoruz ama ilerideki asıl hedefimiz, sporun tüm dallarına destek vererek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor yaptırmak" dedi.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ise kısa bir süre önce Çubuk'ta göreve başladığını, bu nedenle de çok fazla bir araya gelemediklerini belirterek, 3. Grupta mücadele eden Çubukspor'un ikincilikle ilk yarıyı tamamlamasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Şahin, "Ben bu başarıda emeği olan futbolcusundan malzemecisine, yönetim kurulu başkanından taraftarına kadar herkesi kutluyorum. Biliyoruz ki sporun evrensel bir dili vardır. Birliğe, kardeşliğe, dostluğa katkı sağlar ve özellikle de ismini taşıyan şehrin tanıtımına katkı sağlar. Bu noktada Çubukspor'un ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ekonomik anlamda gelişmelerin yanında sosyal anlamda, kültürel anlamda ve sportif anlamda gelişmelerin de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Biz bu düşüncelerle her zaman sizlere destek olacağız, sizlerin yanınızda olacağız ve Çubukspor sahasının iyileştirilmesine katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Şahin, ikinci yarıda Çubuk'ta oynanacak maçlara fırsat buldukça katılacağını ve sporculara destek vereceğini sözlerine ekledi.

Eski Çubuk Belediye Başkanı Süleyman Haksever de belediye başkanlığı döneminde Çubukspor'a oldukça destek olduğunu ve bundan sonrada bu desteği vermeye devam edeceğini söyledi.

Sporun ilçenin önemli bir meselesi olduğunu anlatan Haksever, ilk dönem maçlara katılamadığını ancak bundan sonraki maçlara her zaman katılacağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından futbolcular, Kerimoğlu'na kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, birlikte yemek yenilerek, hatıra fotoğrafları çektirildi.

- ANKARA

(Anadolu Ajansı)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.