Çubuklu Sporculara 'Yılın En'leri Ödülü

Çubuklu Sporculara 'Yılın En'leri Ödülü

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliğiyle düzenlenen programda seçilen Çubuk ilçesinden iki sporcu ve antrenör ödüllendirildi.

Çubuk Haber olarak ilçede yüzlerce beden eğitimi öğretmeninin yapamadığını gönüllü olarak tek başına yapmaya çalışan Halit Erdemir hocamızı kutluyoruz. Sadece Halk Eğitim'den aldığı destekle hem Türkiye'de hem de Dünyada Çubuk'un ismini duyuran Halit Erdemir hocamıza yetkililerin destek olması gerektiğine inanıyoruz.   

Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen, bu yıl Akdeniz, Avrupa ve dünya müsabakalarındaki şampiyonalarda dereceye giren 22 ayrı branştan 40 sporcu ödüle layık görüldü.

Çubuk'ta bir ilk yaşanıyor 2 sporcumuz Türkiye'de 2019 yılının en iyi sporcusu olarak seçildi. Çubuklu sporcular Fahriye Erdemir ve Onur Çelik de wushu branşında ödül alarak ilçenin gururu oldular.  

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, sporcuların elde ettikleri başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Demirbaş, "Bu yıl Avrupa ve dünya şampiyonalarında bizleri gururla temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum. Kendileriyle gururlandık. Bu sporcularımız Çubuk'taki birçok çocuğumuza örnek olacaktır." dedi.

Wushu Takımı Antrenörü Halit Erdemir, sporcuları ve onların fedakar ailelerini tebrik etti.

Sporcuların aldıkları ödülle ilçelerinin gururu olduklarını belirten Erdemir, sporcuların ödüllerini Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ferhat Türkoğlu'nun elinden aldığını belirtti.

Erdemir, milli takıma onlarca sporcu yetiştirdiklerini, bu sporcuların Avrupa ve dünya şampiyonlukları elde ettiğini dile getirerek, "Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, vatanına, milletine faydalı gençler olarak yetiştirmektir. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne kadar çok sayıda TürkiyeAvrupa ve dünya şampiyonlukları kazanan sporcumuz oldu. Bu yılda iki sporcumuz, branşında yılın en iyi sporcusu seçildi. Bunlar ilçemiz adına, geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına çok güzel kazanımlar." diye konuştu.

Bu konuda kendilerine destek sunan herkese ve ilçe halkına teşekkür eden Erdemir, sporcular ve onların fedakar aileleriyle gurur duyduğunu aktardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum