Çubuklu judocunun çifte madalya sevinci

Çubuklu judocunun çifte madalya sevinci

Türkiye Judo Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası'nda Çubuklu judocu Ahmet Koçyiğit, 66 kiloda bir altın ve bir gümüş madalya aldı.

Koçyiğit, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay  Acehan'ı makamında ziyaret etti ve spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başarısının tüm ilçe halkının olduğunu söyleyen Koçyiğit, "Tuncay Acehan Bey bize destek olarak, turnuvalara katılmamızı sağladı. Bu desteği boşa çıkarmayarak katıldığım turnuvalardan başarıyla dönmeye başladım. En son geçtiğimiz hafta sonu katıldığım 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası'nda bir altın ve bir de gümüş madalya alarak başarımı ilçemize armağan etmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum. Ayrıca Ankara takımı olarak girdiğimiz takım müsabakasında ise 2'nci olduk" dedi.

Koçyiğit'i tebrik eden Acehan ise imkanları çerçevesinde ilçelerindeki tüm sporculara destek olmaya çalıştıklarını söyledi.  

İlçede yürütülen sportif faaliyetler hakkında da bilgi veren Acehan, "Bugün elde edilen bu başarı emeklerin boşa gitmediğini göstermektedir. Bu da bizi ayrıca sevindirdi. İnşallah, ilerleyen yıllarda olimpiyatlarda dereceler bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum