Çubuklu Hanımların Büyük Başarısı

Çubuklu Hanımların Büyük Başarısı

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali, bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini ilçe de açılan Çubuk İletişim, Dostluk ve Sanat Fuarında sergilediler.


Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali ve Halk Eğitim Merkezi İş Birliğiyle açılan resim, ebru, el sanatları ve takı tasarım kursularında hazırlanan el emeği göz nuru eserler Çubuk İletişim, Dostluk ve Sanat Fuarında görücüye çıktı. Serginin beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü belirten Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli, hanımların eserlerinin sergilendiği standın fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından olduğunu vurguladı. Neşeli, sekiz ay emek vererek hazırladıkları ürünlerin satışının da yapıldığını sözlerine ekledi.

Stantları gezen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve beraberindeki heyet, resim, ebru, takı tasarımı ve el sanatlarında, yağlı boya, sulu boya, çin iğnesi, tel kırma, dantel sarma, iğne oyası, taş işlemeciliği gibi tekniklerin kullanıldığı eserler hakkında Kurs Sorumlusu Bera Tuğluca"dan bilgi aldılar. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Özden, hanımlara yönelik sosyal etkinliklerin ilerleterek devam etmesi yönünde çalışmaları olacağı müjdesini verdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.