ÇUBUKLU ASKER MURAT AYDOĞDU YARALANDI

ÇUBUKLU ASKER MURAT AYDOĞDU YARALANDI

Bitlis’in Tatvan ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden birisinin Çubuklu olduğu bildirildi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, yaptığı açıklamada Bitlis’in Tatvan ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden birisinin Çubuklu olduğu söyledi.
 
Yaralı askerin Jandarma Özel Hareket personeli 22 yaşındaki Murat Aydoğdu olduğunu bildiren Avan, şunları söyledi:
 
’’İlçemiz Atatürk Mahallesinde ikamet eden gazimiz Jandarma Özel Hareket personeli 22 yaşındaki Murat Aydoğdu, Bitlis’in Tatvan ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanarak önce Tatvan Asker Hastanesi’ne oradan da Ankara GATA Askeri Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Yaralı askerimizin tedavisinin sürdüğü ve şu an sağlık durumun da iyi olduğu haberini aldık. Tüm gazilerimizle birlikte geçmiş olsun, dileklerimizi bildiriyoruz ve Terör Mağdurları Derneği olarak biran önce sağlıklarına kavuşmaları içinde dua ediyoruz. Cenabı Allah acil şifalar versin.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.