Çubuk’a Yeni Bir Tat Getiren MASAL WAFFLE Açıldı.

Çubuk’a Yeni Bir Tat Getiren MASAL WAFFLE Açıldı.

Üniversite kenti olma yolunda hızla gelişmeler kaydeden Çubuk’a Yiyecek İçecek Sektöründe farklı bir Lezzetle Tanıştıracak Waffle açıldı.

Çubuk’a Yeni Bir Tat Getiren MASAL WAFFLE Açıldı.

Üniversite kenti olma yolunda hızla gelişmeler kaydeden Çubuk’a Yiyecek İçecek Sektöründe farklı bir Lezzetle Tanıştıracak Waffle açıldı.

Çubuk’un ilk ve tek Waffle firması olan Masal Waffle, Çubuk’ta ilkleri yapan genç girişimci aynı zamanda Yedoy Lokantası’nın da işletmecilerinden olan Mehmet Özbey tarafından hizmete açıldı.

Masal Waffle, Çubuk’un ilk ve tek Waffle olma özelliğini taşıyor. Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren Masal Waffle, eşsiz lezzetini Çubuklulara sunuyor.  

Waffle seven biri olarak Çubuk’ta güvenle ve severek gelinebilecek bir Waffle firması açmayı uzun zamandır düşündüğünü ve bu yıl nasip olduğun dile getiren Masal Waffle işletmecisi genç girişimci Mehmet Özbey, “Waffle konusunda uzun süren bir araştırma yaptım. Mesleğim gereği kendi ilgi alanıma giren lezzet ürünlerinden olan ve tatlılarla benzerliği olan Waffle, hakkında Türkiye’de bu işi yapan en iyi firmalardan gerekli eğitimi de aldım. Sonunda da ilk Waffle’yi Çubuk’ta açmak bana nasip oldu” dedi.

Öncelikli amaçlarının Waffle’yi Çubuk’ta tanıtmak olduğunu ifade eden Mehmet Özbey, “İlk yerimizi Atatürk Caddesinde açmamızın nedeni Waffle’ı Çubuk’ta tanıtmak. Daha henüz tatmayan veya yeni tadan vatandaşlarımız var. Waffle’yi bizim açtığımızı duyan ve bilenler görür görmez geliyor. Haftanın 7 günü boyunca, saat 09.00 ila 23.00 arasında hizmet vermekteyiz, Tüm Çubukluları Masal Waffle’ye bekliyoruz “ diye konuştu.

Tüm ilçe halkını Waffle yemeye davet eden Mehmet Özbey, “Açık Waffle, Maraş dondurması, sandviç, tost ve mısırın yanısıra diyabetik sütlaç ve özel sipariş börekler, baklavalar servisimiz olacaktır. Diyabet kurabiyeler yanısıra sıkma mevsim meyve suları yanında soğuk içeceklerde menülerimizde yer alıyor. Olmazzsa olmazımız Türk Kahvesi içilebilecek nezih mekanımıza konuklarımızı ağırlamaktan gurur duyacağız” ifadelerini kullandı.  

masal-waffle.jpg

cubukwaffle123-tile.jpg

cubuk2dsc04889-tile.jpgwaffle-masal.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.