Çubuk Ticaret Borsasından Şehit Ailelerine Yardım

Çubuk Ticaret Borsasından Şehit Ailelerine Yardım

Çubuk Ticaret Borsası, Çubuk Şehit ailelerine ve güneydoğu gazilerine erzak yardımında bulundu.

Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Sayın Veli DEMİR Erzak yardımı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Sayın Zeki AVAN, her sene olduğu gibi bu senede ramazan öncesi Çubuk Ticaret Borsamızı ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerimize erzak yardımı yapılması nedeniyle yazılı dilekçe ile talepte bulunmuştur.

Bizler de Çubuk Ticaret Borsa olarak cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize her sene olduğu gibi bu senede erzak yardımı yapılmasına karar verdik. Şehitlerimize, ailelerine ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Bundan sonra da imkânlarımız ve gücümüz nispetinde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN da yapmış olduğu açıklamada; Her sene olduğu gibi bu senede ramazan öncesi, Çubuk Ticaret Borsa Başkanı Sayın Veli DEMİR ile görüşme yaparak, şehit ailelerimize ve gazilerimize erzak yardımı yapılmasını istedik. Bu isteğimizi severek kabul etmişlerdir.

Bu nedenle Çubuk Ticaret Borsasının şehit ailelerimize ve gazilerimize yapmış oldukları erzak yardımlarından dolayı başta Borsa Başkanı Sayın Veli DEMİR’e, yönetim kuruluna, çalışanlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.