Çubuk Standına Yabancı Konuklardan Yoğun İlgi

Çubuk Standına Yabancı Konuklardan Yoğun İlgi

Büyük Ankara Festivalin'de Çubuk standına Belediye Başkanlarından, yabancı ülke konuklarından, bürokratlardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi.

Ankara Büyükşehir Belediyesince bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyük Ankara Festivali tüm ihtişamı ile devam ederken, Çubuk Belediyesinin standı sıcaklığı ve göze hitap eden renkliliği ile dikkati çekiyor.

Açılan standa vatandaşların yoğun ilgisinin yanı sıra, festivale gelen yabancı ülke konukları da Çubuk Belediyesinin açtığı standa yoğun ilgi gösteriyor. Gruplar halinde gelip stantta yöresel ürünlerden tadan konukların en çok ilgisini ise Çubuk Turşusu, vişne aromalı Osmanlı şerbeti ve Çubuk Agat taşı çekiyor.  Gelen konukları Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve belediye çalışanları karşılarken, yöresel ürünler ikram ediliyor.

Standın bu akşamki konuklarından olan Gürcistan ve Azerbaycan’dan gelen gruplar, Başkan Özden ile sık sık hatıra fotoğrafı çektirirken, kendilerine ikram edilen Çubuk Turşusunu adeta kapıştılar. Kendileri ile çok yakından ilgilenildiğini ve çok memnun olduklarını anlatan konuklar, Başkan Özden tarafından Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline de davet edildiler.  

Belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalarında anlatıldığı standa, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, EGO Genel Müdürü Ömer Ulu ve daire amirleri ziyaret ettiler. Ziyarette konuklara Başkan Özden tarafından Çubuk baklavası ve Çubuk sarması ikram edilirken, Keçiören Belediye Başkanı Ak, çubuk baklavasını çok beğendiğini ifade etti.

getattachment.20100710195603.jpg

Vatandaşların alternatif eğlencelerle hoşça vakit geçirdiği Çubuk Belediyesi Standın önüne kurulan küçük standa da Çubuk Turşuları festival alanına gelen konuklara tanıtılırken, ilçenin önemli mesire alanları ile doğal güzelliklerinin tanıtıldığı broşürler ve kitapçıklarla dağıtılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.