ÇUBUK SPOR DLH SPOR’DAN İKİNCİLİĞİ KAPTI

ÇUBUK SPOR DLH SPOR’DAN İKİNCİLİĞİ KAPTI

ÇUBUK SPOR : 4 DLH SPOR : 2

Şuayip YAMAN

STAT : 19 Mayıs 2’ No’lu Saha

1.20111121230546.jpg

HAKEMLER : Fayat Bakan *** Oktay Solmaz *** Serkan Şaylan ***

ÇUBUK SPOR : Mesut ** (Ömür *) Emrah *** B.Fatih ** Zeki *** Furkan * (Okan *) Özkan *** K.Fatih * (Mustafa *) K.Selim ** Aykut ** Emre ** Yüksel ***

DLH SPOR : Erhan * Vural ** Sinan * Ali Fuat ** Ferhat * Tayfun * Soner * (Ümit *) Gökhan ** Rahim ** Süreyya ** 11 Yasin **

GOLLER : Dk. 10 Emre, Dk. 21 Aykut, Dk. 26 ve 50 Yüksel (Çubuk Spor), Dk. 16 Rahim, Dk. 90 Vural (DLH Spor)

SARI KARTLAR: Yüksel (Çubuk Spor), Rahim, Süreyya, Ali Fuat (DLH Spor)

Maç öncesi (puan cetvelinde) DLH Spor, Çubuk Spor’un 2 puan önünde ikinci sırada, Çubuk Spor ise 3. sırada idi. Rakibini 4-2 yenen sarı lacivertliler ikinci sıraya yükseldi.

MAÇTAN NOTLAR

Dakika 10 : Aykut sağ kulvardan aldığı topla korner çizgisine indi ve ortaladı Emre gelişine mükemmel vurdu. Çubuk Spor 1-0 öne geçti.

Dakika 13 : B.Fatih altı pas üzerinde ıskaladı. Soner yerden vurdu. Top az farkla auta gitti.

Dakika 14 : Soner sağ kulvardan ceza alanına girdi ve Rahim’e adeta, “al da at” dedi. Fakat Rahim zoru seçti. Seyircilerin “gol” diye ayağa kalktığı anda meşin yuvarlağı fileler yerine auta gönderdi.

Dakika 16: Gol, “geliyorum” dedi. DLH orta sahasından atılan top Zeki’nin üzerinden aştı. Rahim topla buluştu. Kaleci Mesut’un üzerinden aşırtma bir vuruşla durumu eşitledi: 1-1

Dakika 19. K.Fatih uzaktan çok sert vurdu. Kaleci Erhan aynı güzellikte kurtardı.

Dakika 21 : Aykut, Yüksel’in nefis kafa pası ile topla buluştu. Birkaç adım sürdü. Kaleyi boşaltan Erhan’ın üzerinden meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-1

Dakika 26: Orta alanda kazanılan serbest vurusu Emrah direkt olarak altı pas üzerine ortaladı. Yüksel yükselerek kafayı vurdu ve durumu 3-1 yapan golü attı.

Dakika 37 : Emre 18 dışından çok sert vurdu. Top auta gitti.

İlk yarı 3- 0 Çubuk Spor’un lehine bitti.

İkinci yarıya Çubuk Spor hızlı başladı.

Dakika 50 : Aykut orta alanda kaptığı topla üç DLH’li futbolcudan usta bir hareketle sıyrıldı. Sağ kulvardan altı pasa girdi ve yerden ortaladı. Yüksel yerden bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü attı. 4-1

Çubuk Spor bu skordan sonra oyunu rölântiye aldı. Rakibinin üzerine gitmedi, orta sahada top dolaştırdı. Bu Çubuk Spor’a pahalıya mal olabilirdi.

75. Dakikadan sonra DLH Spor, oyunun hâkimiyetini ele geçirdi. Fakat forvetinin akıl almaz beceriksizliği yüzünden sayısız fırsatlardan yararlanamadı.

90 Dakika : Vural kornerden gelen topu kafayla Çubuk Spor filelerine göndererek durumu 4-2 ‘ye getiren golü attı. Maçta bu skorla bitti.

TARAFTAR MÜKEMMEL! BİR DE KÜFÜR ETMESELER

dsc00584.jpg

Çubuk Sporlu taraftarlar her zaman olduğu gibi bugün de takımlarını yalnız bırakmadılar. 90 dakika boyunca takımlarını hiç susmadan desteklediler. Fakat bir de o küfürlü tezahüratları bıraksalar daha iyi olacak.

40 YIL SONRA GELEN NOSTALJİ

Çubuk Spor’un eski futbolcularından Faruk Erkan, İsmail Koçlar ve ben, müdavimlerinden Zekai Erkan ve emektarı Mustafa Karagöz maçı türbinde birlikte seyrederek “NOSTALJİ” yaşadık. Bu nostaljiye sonradan Adliye Spor’un antrönerleri Sadullah Acele ve Hadi Gedikoğlu’da katıldı.

s.yaman.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.