ÇUBUK SPOR  : 2 YENİMAHALLE BELEDİYE SPOR : 2

ÇUBUK SPOR : 2 YENİMAHALLE BELEDİYE SPOR : 2

ÇUBUK SPOR FIRSAT TEPTİ

 

   Şuayip YAMAN

 

Çubuk Spor Yenimahalle Belediye Spor’u elinden kaçırdı. Her iki takım kalecisinin de hatalı birer gol yediği maçta, Çubuk Spor’lu Ahmet Aykut’un bir şutu direkten döndü.

Maçın 2-2 berabere bitmesi sonucu; Yenimahalle Belediye Spor hem yenilmezlik unvanını ve hem de Çubuk Spor’la olan 5 puanlık farkı korumuş oldu.

Lider Yenimahalle Belediye Spor Amatör 1. Küme 3. Grup’ta şimdiye kadar oynadığı 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik alarak puanını 29’ a çıkardı. Namaglûp liderliğini sürdürüyor. Çubuk Spor 24 puanla 2. sırada, DLH Spor ise 20 puanla 3. Sırada yer alıyor.    

3dsc_3257.jpg                   

STAT :  Çubuk Şehir Stadı

HAKEMLER : Tolga Şineforoğlu ** Vural Gül ** Yasin Eker **

ÇUBUK SPOR  :  Mesut *, Selim Erkoçoğlu *, Emrah ***, Zeki **, Fatih Tengilimoğlu *** , Cihan Özkan ***, Yüksel **, Selim Özdemir** (Dk. 71 Okan *),  Ahmet Aykut ** , Emre ** Dk. 85 Burak*), Fatih Yeşil ** (Dk.81 Furkan*) 

YENİMAHALLE BELEDİYE SPOR : Aleksandr *, Beytullah * ( 81 Ömer*) Sefa **, Hamdi Utku ***, Galip **, Olgu **, Yunus Emre **, Akın***, İ.Egemen *, Yasin Emre ** (Dk.76 Mustafa *) , Erdal * (Dk.65 Yavuz *)

SARI KARTLAR  :  Dk.59 Ahmet Aykut, Dk. 61 Emre, Dk. 83 Zeki, Dk. 85 Furkan (Çubuk Spor),   Dk.25 Erdal, Dk.43 Yunus Emre (Yenimahalle Belediye Spor)   

GOLLER  :  Dk. 70 Emre, Dk. 80 Fatih Tengilimoğlu (Çubuk Spor) ,         Dk. 58 Yasin Emre, Dk. 90 Hamit Utku (Yenimahalle Belediye Spor)

MAÇTAN NOTLAR :

Çubuk Spor oyuna çok hızlı başladı.

Dakika 2 :Ahmet Aykut sol kanattan götürdüğü topu altı pas üzerine ortaladı. Selim müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Çubuk Spor bir golden oldu.

Bundan sonra her iki takım da kontrollü oynamaya başladı. 35 dakikalık periyot bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

Dakika 38 :18’in köşesinden kazanılan serbest vuruşu Emre kullandı. Top az farkla auta gitti.

Dakika 44 :Ahmet Aykut, Yenimahalle yarı alanından çok sert vurdu. Top önce üst direğe sonra kale çizgisi üzerine düştü, oradan oyun alanına döndü.

İlk yarı golsüz bitti.

İkinci yarı başında Yenimahalle Belediye Spor hızlı başladı.

Dakika 47 :Yasin Emre, kaleci Mesut’la karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Kaleci Mesut’tan dönen topa Yunus Emre müsait pozisyonda vurdu. Top fileler yerine auta gitti.

Dakika 58 : Gelişen bir Yenimahalle atağında Çubuk Spor ceza alanı karıştı. Karambolde topa en son Yasin Emre vurdu. Kaleci Mesut’un eline çarpan top, Çubuk Spor ağlarına gitti: 0-1 . Böylelikle Yasin Emre lig’deki 16. golüne imza atmış oldu.

3dsc_3315.jpg

Dakika 67 :Cihan Özkan’ın, kornerden gelen topa röveşatası az farkla auta çıktı.

Dakika 69 :Emre sol kanattan ortaladı. Zeki gelişine vurdu. Top auta çıktı.

Dakika 70  :  Çubuk Sporlu Emre, sahalarda ender görülen bir gol attı. Emre, 18 dışından çok cılız vurdu.  Kaleci Aleksandr topu ayağıyla tutmak isterken ıskaladı. Top filelerle buluştu: 1-1

Dakika 73 :Akın, Çubuk ceza alanına girer girmez topa, şutla orta arasında vurdu. Yasin Emre kale direğinin dibinde topu auta attı. Enteresan bir gol kaçırdı.

Dakika 75 :Fatih Tengilimoğlu, altı pas üzerine ortaladı Cihan Özkan yükselerek kafayı vurdu. Top az farkla auta gitti.

Dakika 70 : Fatih Yeşil’in sol köşegenlerinden kullandığı korner atışından gelen topa Fatih Tengilimoğlu altı pas üzerinde mükemmel yükseldi. Şahane bir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı Yenimahalle ağlarına gönderdi: 2-1

 Çubuk Spor galibiyet golünden sonra oyunu rölantiye aldı. Rakibini kendi yarı alanında kabul etmeye başladı. Yenimahalle özellikle sol kulvardan yaptığı ataklarla tehlikeli olmaya başladı. Çubuk Spor defansı özellikle sağ kanadı bu dakikalarda S.O.S vermeye başladı. Gelen topları uzaklaştırmakta zorluk çekti. Maç bu sonuçla bitecek derken 90. dakikada gol geldi.

Dakika 90 : Yenimahalle, Çubuk yarı alanından bir serbest vuruş kazandı. Hamdi Utku serbest vuruştan gelen topa altı pas üzerinde yükseldi. Mükemmel bir kafa vuruşu ile topu “90” tabir edilen yere gönderdi. Takımının beraberlik golünü attı. Maçta bu skorla dostça, 2-2 berabere bitti.

Çubuk Spor’un bu haftaki protokol misafirleri, İlçe Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi idi.

3dsc_3309.jpg

                                      U-19 Gençler Ligi’nde;

                                   ÇUBUK SPOR : 4   SAÇAK SPOR : 1

Çubuk Spor U-19 Genç Takımı’nın gollerini; Okan (2), Mustafa ve Abdullah attı. Çubuk Spor böylece 3 maçta 3 galibiyetle puanını 9’ a çıkardı ve lider..

Çubuk Spor’un U-19 Genç Takımı bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde BEDAŞ Spor ile oynayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.