Çubuk Sınav Temel Lisesi İlk Mezuniyet Gecesini Yaptı

Çubuk Sınav Temel Lisesi İlk Mezuniyet Gecesini Yaptı

Çubuk Sınav Temel Lisesi ilk mezunlarını verdi. Sınav Temel Lisesi 78 Lise son sınıf öğrencisiyle birlikte ilk mezuniyet kutlamasını yaptı.

Çubuk Sınav Temel Lisesi ilk mezunlarını verdi. Sınav Temel Lisesi 78 Lise son sınıf öğrencisiyle birlikte ilk mezuniyet kutlamasını yaptı.

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Çubuk’ta da faaliyetini sürdüren ve dershanelerin kapatılmasıyla birlikte Temel Liseye dönüşen Çubuk Sınav Temel Lisesi ilk mezuniyet programını Pehlivanlar Grup Gizemli Bahçe’de gerçekleştirdi.  

Çubuk Sınav Temel Lisesinin mezuniyet programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlarken açılış konuşmasını okul Müdürü Aziz Güzel yaptı.

Uzun süren dershanecilik tecrübelerinin ardından temel lisede eğitim ver öğretime devam ettiklerini anlatan Güzel, “Çubuk’ta uzun süren bir dershanecilik tecrübesinden sonra Temel Lisesine dönüştük. İlklerin yeri her zaman başkadır, dershaneciliğin ardından bu günde ilk mezuniyet coşkusunu bir kez daha sizinle yaşıyoruz. Yavrularını bizlere emanet eden velilerimiz de bugün bu gurur ve mutluluğu yaşıyor. İlk yılımız olmasına rağmen okul, öğretmen ve velilerimizin de desteği ile bu başarımızı dershanede olduğu gibi sürdürüyoruz. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında da başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Mezun olan öğrencilerin yeni bir eşiğin yakınında olduğunu dile getiren Güzel, “Uzun soluklu ilk ve orta öğretimimize bugün burada bir nokta koyarak, değerli okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin destek ve yardımlarıyla “ Üniversite Eğitimine” çok yakın olduğunuzu hissediyoruz. Sizler bu vatanın genç neferleri ve aynı zamanda umudu, geleceği ve teminatısınız. Öncelikle tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğilip, onların fedakârlıkları, sevdaları ve cesaretlerinden feyz almanızı, aldığınız bu güçle de geleceğe sağlam adımlar atmak üzere hazır bir vaziyette beklemenizi umut ediyorum” diye konuştu.  

Mezunların aldıkları eğitimle hep örnek olmalarını dileyen Güzel, “Hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar diler, okulumuzdan aldığınız eğitimle hep örnek öğrenci olmaya devam edersiniz. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından kurum müdürü Güzel tarafından okul birinciliğini elde eden ve aynı zamanda YGS’de ilk 3000 girerek büyük bir başarı elde eden Zeynep Özkan’a diplomasını ve ödülünü verirken, mezuniyet kütüğüne isimlik çakıldı.

78 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı program 12. Sınıf öğrencisi Ahmet Kerim Bodur’un, bayrağı 11. Sınıf öğrencisi Yunus Emre Sinan’a, 12. Sınıf öğrencisi Çağla Kuzukıran’ın okul flamasını 11. Sınıf öğrencisi Beyzanur Memiş’e  devir teslim töreni ile devam etti.

Sine vizyon gösteriminin yapılmasının ardından mezunlar adına ise veda konuşmasını öğrencilerden Zeynep Özkan yaptı. Öğrencilerin belgelerini ise öğretmenlerden Havva Öztük, Uğur Türkyılmaz, Erhan Kumru ve Hasan Türk sırayla verdi.

Düzenlenen diploma töreni ve mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından muhteşem havai fişek gösterisi eşliğinde kep atma seremonisi de yapıldı. Program sonunda öğrenciler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

1-011.jpg

2-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.