Çubuk Şehit Ömer Takdemir Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Açıldı

Çubuk Şehit Ömer Takdemir Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Açıldı

Çubuk’ta Fen ve Sosyal Bilimler Programlı Proje Anadolu İmam Hatip Okulu açıldı.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı proje okullarının öğretmenlerini Türkiye’deki en iyi öğretmenler arasından seçiyor ve özel müfredat programları uyguluyor.

Ankara yolu üzerinde açılan ve sadece  70 öğrenci kontenjanıyla hem  kız  hem de erkek öğrenciler gündüzlü ve yatılı olarak eğitim verecek olan okul yüksek puan alıp özel eğitimli bir İmam Hatip Lisesi okumak isteyen Çubuk ve kuzey Ankara bölgesinde ki öğrenciler için de tarihi bir fırsat oluşturmaktadır.

İlk defa Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi ile başlayan bu uygulama önemli başarılara imza atmış durumda. Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi’nin Çubuk’a hem uzak, hem de pansiyon imkânlarının sınırlı olması bu proje okullarına gitmek isteyen öğrencilerimiz için problem oluşturmaktaydı.

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Çubuklu şehidimiz Ömer Takdemir adıyla açılan proje İmam-hatip lisemize 19 Temmuz Cuma gününe kadar 2.tercih işlemiyle mezun olunan ortaokullardan başvurulması gerekmektedir. 

Dil eğitiminin, din eğitiminin ve fen ilimlerinin birlikte en iyi şekilde verilerek öncü nesillerinin yetiştirileceği ve devletimizin özel himaye ettiği bu okullar yarınlarımız için büyük umut taşımaktadır.

İrtibat  ve bilgi için: 0531 799 41 46

img-20160815-wa0009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum