Çubuk Platformu’ndan ‘Fuar Alanı’ tepkisi

Çubuk Platformu’ndan ‘Fuar Alanı’ tepkisi

Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman, ‘'Fuar alanının Akyurt’ta yapılmaması en çok işsizlikle boğuşan Çubuk’u etkileyecektir’’ dedi.

Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman, ‘'Fuar alanının Akyurt’ta yapılmaması en çok işsizlikle boğuşan Çubuk’u etkileyecektir’’ dedi.

Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman, düzenlediği basın toplantısında, Fuar Alanı’nın başka bir yere taşınıyor olmasının özellikle de Çubukluları üzeceğini söyledi.

Fuar alanın temelinin 27 Mayıs 2015’de atıldığını hatırlatan Yaman, 2 yıl aradan sonra ‘pardon’ demenin binlerce kişiyi etkileyeceğini vurguladı.

Yaman, şunları söyledi:

“Fuar Alanı’nın kentin başka bir bölgesine taşınacağını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Fuar alanının Akyurt’ta yapılmaması en çok işsizlikle boğuşan Çubuk’u etkileyecektir. Fuar alanı her ne kadar Akyurt’ta yapılıyor olsa da, sanayi gibi istihdama yönelik hiçbir yatırımı olamayan ve tabiri caiz ise çıkmaz bir sokak olan Çubuk’ta fuar alanından faydalanacaktır. Çubuk, Akyurt ve Pursaklar uzun bir süredir Fuar Alanı’na kavuşması hayaliyle beklerken, böyle bir karar alınması çok yanlış olmuştur. Ne oldu da; İlçemiz ve çevresi için büyük bir yatırım olan ve aynı zamanda da Uluslararası Esenboğa Havaalanı’nı n yanı başında bulunacak ‘Fuar Alanı’ birdenbire değiştirildi? Gerçekleştirilen temel atma törenleri sahtemiydi? 3 Kasım 2002 tarihinden beri gerek genel ve gerekse yerel seçimlerde Ankara’nın bu üç ilçesi; Çubuk, Akyurt ve Pursaklar İlçesi oy oranına göre AK Parti’ye en fazla oyu vermediler mi? Kim cezalandırmak isteniyor; Fuar Alanı’nın mimarı Gökçek mi? yoksa Çubuk, Akyurt ve Pursaklar ilçe halkı mı?’”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.