ÇUBUK KIZILAY ŞUBESİ  ‘ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ KUTLADI

ÇUBUK KIZILAY ŞUBESİ ‘ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ KUTLADI

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanlığı, Kızılay Toplantı ve Düğün Salonu’nda “Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle bir program düzenledi.

                                                                           Şuayip YAMAN

 

Programın onur konukları şehit aileleri, gaziler ve engelliler idi.

kizilay01.jpg

Programda Emekli İmam Mehmet Kuzucu tarafından önce Kuran, ardından da kasideler okundu.

kizilay02.jpg

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçenlere, vatanımızın  kurtuluşu için  canlarını veren aziz şehitlerimize ve kanlarını döken  kahraman gazilerimiz için dualar okundu.

kizilay03.jpg

Çanakkale Zaferi’ni konu alan slayt gösterildi.

kizilay08.jpg

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç yaptığı anlamlı konuşmada, “Dünyada eşi benzeri görülmemiş çetin ve kanlı bir savaşa sahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanlarıyla sulandığı, metre kareye tam 6 bin merminin düştüğü, bir toplumun millete dönüştüğü büyük 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı nedeni ile,

 

Başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bugün vatanımızda canımızdan ve malımızdan emin olarak onurlu bir yaşam sürdürebilmemize imkân sağlayan bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

 

Davetimize icabet eden; şehit ailelerine, gazilerimize, engelli dostlarımıza ve protokole katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Yine ayrıca Çubuk Şube Başkanlığı’nın ilçede yaptığı hizmetler slayt eşliğinde sunuldu.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, böyle anlamlı bir günde destek ve katkılarından dolayı Türk Kızılay’ına teşekkür etti.    

 

Şehit aileleri, gaziler, engelliler ve protokole yemek ikram edildi.

 

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü’ne Kızılay'dan Anlamlı Destek!

 

Kızılay, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıldönümü nedeniyle sosyal medyada #BizOradaydık tagi’yle bir kampanya başlattı.

 

Kızılay, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıldönümü nedeniyle 18 Mart 2015 Çarşamba günü #BizOradaydık tagi’ ile sosyal medyada ve dijital medyada bir kampanya başlattı.

Mehmetçiğe destek İçin # bizoradaydık...

Kızılay'ın kurumsal hesabı olan '@TurkKizilayi' sayfasından attığı #bizoradaydık tagi kısa sürede sosyal medya yayılmayı başardı. Başlattığı bu kampanyayla Mehmetçiğe destek olmak isteyen Kızılay; hastaneleri, aşevleri, çayhaneleri ile #BİZORADAYDIK mesajı verdi.

kizilay10.jpgkizilay09.jpgkizilay07.jpgkizilay06.jpgkizilay04.jpgkizilay11-001.jpgkizilay12-001.jpgkizilay13-001.jpgkizilay14-001.jpgkizilay15-001.jpgkizilay16-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.