Çubuk Kent Konseyi'nden Başkan Acehan’a  Ziyaret

Çubuk Kent Konseyi'nden Başkan Acehan’a Ziyaret

Çubuk Kent Konseyi ilçesinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Başkan Acehan’ı ziyaret etti.

Çubuk Kent Konseyi ilçesinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Başkan Acehan’ı ziyaret etti.

Başkan Acehan’ın, makamında kabul ettiği Konsey Başkanı İsmail Tekaüt ve yürütme kurulu üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi alarak sohbet etti.

Başkan Acehan, bir süre önce gerçekleştirilen seçimle oluşan yeni kent konseyi yürütme kurulunun devraldığı bayrak yarışını başarıyla devam ettirerek, ilgi ve hizmet alanına girecek konularda güzel çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

Kent konseylerinin yeni bir yapı olduğunu ve her geçen gün etkinliğini artıracağına inandığını söyleyen Başkan Acehan, "Kent Konseylerini, yönetime halkın daha fazla katılımının sağlanması, toplumun geniş kesimlerinin idarenin içinde bulunarak, fikir beyan etmeleri, proje sunmaları, bölgesinin kalkınması ve gelişmesine destek vermeleri açısından önemli buluyorum. Bu anlamda Çubuk Belediye Başkanı olarak kent konseyinin çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Kent konseyinin çalışmalarında hiçbir şekilde siyasi düşünmediğini yenileyen Başkan Acehan, “Her konuda her fikre ve projeye açığım. Belediyemiz ile kent konseyinin arasındaki ilişkileri sağlaması için Kent Konseyi Genel Sekreteri olarak Hüseyin Yiğiner’i görevlendirdik. Alınan kararlar onun aracılığı ile bize gelirse bizde imkanlarımız dahilinde yerine getirmeye çalışırız. Bizim tek hedefimiz ilçemize hizmet etmek ve kalıcı eserler bırakmaktır. Bu nedenle de mümkün olduğunca az masraf yaparak, belediye kasasında para biriktirip ilçemize yatırım yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kısa süre içinde Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Çocuk Meclisi ve Engelliler Meclisi’ni oluşturduklarını kaydeden Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt ise, önümüzdeki ayın içerisinde de Onur Meclisi’ni oluşturmak için çalışma başlattıklarını belirtti. Kent Konseyine verdikleri destekten dolayı Başkan Acehan’a teşekkür eden Tekaüt, “Sizlerin verdiği destek ile çalışmalarımıza başladık. Meclislerimizi oluşturduk ve şimdi de Ankara’da ve Ankara dışında görev yapan ilçemizle herhangi bir şekilde bağlantısı olmuş, Çubuk’u seven ve ilçemize katkı vermek isteyen farklı kurumlarda çalışan tüm bürokratlardan Onur Meclisi oluşturmak istiyoruz. Ben buradan bu oluşuma destek vermek isteyen, ilçemize katkı vermek isteyen herkesi Onur Meclisine davet ediyoruz. İnşallah tüm meclislerimizi oluşturduktan sonra konsey bünyesindeki çalışma komisyonlarını güncelleyeceğiz ve çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

2img_3210-001.jpgZiyarete katılanlar sırasıyla kendilerini tanıtırken, bir süre ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Ziyarete Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, Başkan Yardımcıları Ercan Yerli, Şuayip Yaman, Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Yiğiner, Yürütme Kurulu Üyeleri Burhan Şan, Zekeriya Erdoğmuş, Zeki Avan, Abdullah Eser, Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Soba, Onur Meclisi’nden Mehmet Saat, Çocuk Meclisi Başkanı Gürben Günenç ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.


2img_3180-001.jpg2img_3188-001.jpg2img_3190-001.jpg2img_3215-001.jpg2img_3203-001.jpg2img_3197-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum