Çubuk Kaymakamı Keleş'ten ADEM'e ziyaret

Çubuk Kaymakamı Keleş'ten ADEM'e ziyaret

Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Aile Destek Merkezi'ni (ADEM) ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

'nde bulunan ADEM'i ziyaret eden Kaymakam Keleş ve eşi Afife Keleş'i Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Şahin Sayılırer, Vakıf Müdürü Alaaddin Almış, Aile Destek Merkezi Proje Koordinatörü Halil Özer ve Şüle Taşkesti ile kurumdaki eğiticiler karşıladı.

 

Kaymakam Keleş kursiyerlerle ve kreş hizmeti alan çocuklarıyla görüştü.

Daha sonra kilim, ebru ve el sanatları atölyelerinde eğitim gören kadınlarla görüşen Keleş, kursiyerlerin talep ve önerilerini dinledi.

Kursiyerlerle kilim dokuyan Keleş, ADEM'in sadece meslek öğretmediğini aynı zamanda yapılan sanatsal faaliyetlerle de terapi merkezi gibi hizmet verdiğini söyledi.

ADEM ile kursiyerlerin ev ortamından az da olsa uzaklaşma imkanı bulduğunu anlatan Keleş, "Kadın ve genç kızlarımız için iş hayatına atılmaları, aile ekonomisine katkıda bulunabilmeleri için bu tür kurslarımız çok önem arz ediyor. İnşallah biz bu kursların hem sayısını artıracağız hem de üretime yönelik meslek edinmelerini sağlayacağız. Böylece özellikle dezavantajlı kadınlarımızın meslek edinmeleriyle kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlarken, yaşadıkları sorunlardan uzaklaşmalarını da sağlamış olacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.