Çubuk İlçe Teşkilatından İl Başkanı Yamalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Çubuk İlçe Teşkilatından İl Başkanı Yamalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatı üyeleri Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatı üyeleri Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve beraberindeki ilçe teşkilatından yaklaşık 50 kişilik grup, Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’yı makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’ya yeni görevinde başarılar dileyen ve seçimin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, “Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 5. Olağan Kongrenin ardından Ak Parti Ankara İl Başkanı Sayın Mustafa Nedim Yamalı AK Parti Ankara İl Başkanı oldu. Yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunuyoruz ve tebrik ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’nın yeniden seçilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Başkan Acehan, kendisiyle çok eskiden bu tarafa arkadaşlıkları olduğunu vurguladı.

Başkan Acehan, sözlerine şöyle devam etti:

“Kendisiyle geçmişten bir yol arkadaşlığımız var. Sayın İl Başkanımız ilçemizi de çok iyi bilirler. Cenabı Allah yeni görevinde utandırmasın. Çubuk biliyorsunuz Ankara’nın milli manevi değerlerine sahip en önemli ilçelerindendir. Biliyorsunuz son seçimlerde de Ak Partiye Ankara’nın en çok oy veren ilçelerinin başında gelmektedir. Bizim ilçemiz her zaman oy oranında derece kazandırmıştır. Hatta Ak Parti’nin ilk seçimlerinde de Türkiye genelinde Ak Partiye en çok o veren ikini ilçesi olmuştur. Ben önümüzdeki seçimlerde de iyi bir derece elde edeceğimize ben inanıyorum. Çubuk Ankara ilimizin de en büyük destekçisi olmaya devam edecektir. Cenabı Allah önümüzdeki seçimde hayırlara vesile kılsın.”

Kendilerinin her zaman seçme hazır olduklarını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ise, “21 Aralık’ta yapılan 5. Olağan İl Kongremizde sayın başkanımız ve ekibi yeniden göreve başlamışlardır. Ben tekrar görevlerinde başarılar diliyorum. 30 Kasım’da da ilçemizde yaptığımız kongrede sağ olsunlar şahsımıza ve yönetimimize güven duymuşlar ve devam etmemiz konusunda bizlere güven vermişlerdir. Çubuk ilçe teşkilatı olarak biz 2015 genel seçimleri için çalışmalarımıza başladık. Geçen dönemdeki başarılarımız inşallah bu seçimde de devam edecektir. İl Başkanlığımızla her zaman koordineli bir şekilde çalışmaya hazırız” diye konuştu.

-Kongrelerden güçlenerek çıktık

Kongrelerini başarıyla atlattıklarını ve kongrelerden daha çok güçlenerek çıktıklarını ifade eden Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ise, “Ankara İl kongresi de sizlerin katkısı ile muhteşem bir şekilde gerçekleştirdik. Bu süreci de bu şekilde atlattık. Hareketli bir dönemdeyiz. Kısa bir mola verdikten sonra tekrar hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Çok kısa bir süre 4-5 ay sonra bir seçim var. Allah’ın izniyle bu seçimi de başarılı bir şekilde atlatacağız. Çubuk gibi ilçelerin desteği ile başarılarımız devam etmektedir. Böyle kalabalık bir gurupla buralara kadar geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz. Burası sizin, her zaman kapımız sonuna kadar açık. Mutlaka her zaman bekliyoruz” şeklinde konuştu.

-Türkiye’nin Tek Büyük Partisiyiz

Patilerden bir parti olmadıklarını Türkiye’nin tek büyük partisi olduklarını ifade eden Yamalı, “Türkiye’yi her zaman tek başına yönetebilecek şekilde hazır olan tek partiyiz. Sorumluluğumuz hakikaten çok hazla. Dünyanın dört bir yanından yabancı heyetler geliyor, bizim deneyimlerimizden yararlanmak istiyorlar. Ak Partinin çalışması nasıl, nasıl başarılı olunuyor bunları öğrenmek istiyorlar. Belki bizler kendi kendimizin kıymetini bilmeye biliyoruz. Başarılarımızın farkında değiliz. Sizlerin çalışmalarıyla tüm bu başarılar elde ediliyor. Şuanda Türkiye’nin hiçbir partisi böyle bir şekilde, kalabalık bir şekilde toplanamaz. Öncelikle kendimizin daha sonra partimizin ve liderlerimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 Yapılan kısa açıklamaların ardından Yamalı ve Başkan Acehan, karşılıklı istişarede bulundu. 

Ziyaretin sonunda Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İl Başkanı Yamalı’ya çiçek ve çeşitli hediyeler taktim etti. 

2img_8507.jpg2img_8526.jpg2img_8530.jpg2img_8537.jpg2img_8539.jpg2img_8545.jpg2img_8548.jpg2img_8554.jpg2img_8558.jpg2img_8585.jpg2img_8596.jpg2img_8597.jpg2img_8564.jpg2img_8596.jpg2img_8594.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.