Çubuk Gençlikspor Gümbür Gümbür...

Çubuk Gençlikspor Gümbür Gümbür...

Çubuk Gençlikspor 2009-2010 yılı 1. Amatör Futbol Ligine yeni transferler le gümbür gümbür geliyor.

Çubuk Gençlikspor 2009-2010 yılı 1. Amatör Futbol Ligine yeni transferlerle gücüne güç katarak bu sezonda farkını hissettirecek.

Kulüp bünyesinde yer alan tüm futbolcular Çubuk'ta ikamet eden ve Çubuk'ta yetişmiş fubolculardan oluşturuldu. Sezonun ilk maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Mülkiyespor'a karşı bu hafta sonu pazar günü saat 14.00'da yapacak olan Çubuk Gençlikspor hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Çubuk Gençlikspor Kulüp Başkanı Sadık Karabal konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “ 3 yıllık geçmişi olan yeni bir kulüp olmamıza rağmen, ilk yılımızda 1.Amatör kümeye yükselmeyi başardık. Öncelikle bu başarıda emeği gecen tüm futbolcu kardeşlerime teknik kadroya, Yönetim Kurulu'na taraftarlarımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen ilçe esnaflarımıza minnettarlığımızı sunmak isterim. Geçmiş yıllarda kücük paralarla büyük başarılar elde ettik. Özverili ve disiplinli çalışarak yüreğini ortaya koyan futbolcu kadromuz; inanıyoruz ki bize bu sezonda şampiyon olup Süper Amatör ligi'ne yükselme sevincini yaşatacaktır. Bu sevinci yaşayabilmek içinde Çubuk'ta ki tüm futbol severlerin maçlarımıza katılıp destek vermelerini bekliyoruz.

Ayrıca deplasman maçlarında ki ulaşım sorunumuz için bize otobüs tahsis eden Belediye Başkanımız sayın Lokman ÖZDEN'e teşekkür ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.