Çubuk Gençlikspor 1. Amatör Lige Hızlı Başladı

Çubuk Gençlikspor 1. Amatör Lige Hızlı Başladı

Çubuk'ta faaliyette bulunan Çubuk Gençlikspor, sezona hızlı başlayarak ilk hafta maçında Ankara Üniversitesi Sporu 3-1 mağlup etti.

Birinci Amatör ligde Çubuk'u temsil eden Çubuk Gençlikspor, 2011-2012 sezonu karşılaşmalarına hızlı başladı. 19 Mayıs Stadyumunda Ankara Üniversitesi Spor ile karşı karşıya gelen Çubuk Gençlikspor 3-1 gibi farkla ilk maçını aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Çubuk Gençlikspor, maçın 5. dakikasında Erdem'in attığı golle 1-0 öne geçerken, 35. dakikada Ankara Üniversitesi 1 golle 1-1 yaptı ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Çubuk Gençlikspor 55. dakikada Serhat'ın ve 85. dakikada ise Hakan Bıçakçı'nın attığı gollerle maçı 3-1 kazandı.

Karşılaşmanın son dakikalarında ise Çubuk Gençlikspor sporcularından Mehmet Balkır, kaşından yaralanarak, Özel Başkent Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çubuk Belediyesi tarafından taraftarların otobüslerle ücretsiz karşılaşmanın olduğu 19 Mayıs stadyumuna taşındığını ve karşılaşmaya sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Çubuk Gençlikspor Teknik Direktörü Adem Çankaya, kendilerine destek olan taraftarlara ve yöneticilere teşekkür etti. Çankaya, sporcularıyla birlikte hedeflerinin belli olduğunu vurgulayarak, hedeflerine ulaşabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

 

(Anadolu Ajansı) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.