Çubuk Gayrimenkulde Kazandırdı

Çubuk Gayrimenkulde Kazandırdı

Çubuk ilçesinin son zamanlarda yaptığı tanıtımlar ve yatırımlarla gayrimenkul yatırımında en çok kazandıran ilçe olduğu belirtildi.

 

         Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Ertan Karabıyık, Çubuk"ta festival ile birlikte yapılan tanıtımlar ve yatırımların gayrimenkul alanında yatırım yapan yatırımcıları kazandırdığını belirtti.

        

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca"nın Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali yapması ile birlikte, ilçenin dünyada tanın maya başladığının altını çizen Ertan Karabıyık, yurtdışından çok sayıda yatırımcının gayrimenkul aldığını belirtti. Televizyondan gazeteden internetten ilçeyi inceleyen yatırımcılar ilçeden önemli oranda gayrimenkul aldığını belirtti.

        

“Doğal Gaz Geldi Emlak Fiyatları Fırladı”

 

         Doğal Gazın gelmesiyle birlikte emlak fiyatlarında önemli oranda artışların olduğunu belirten Erkan Karabıyık, Ankara merkezden ve çevre ilçelerden çok sayıda yatırımcının ilçede emlak aldığını belirtti.

 

         “Üniversitenin Gelmesi Konut Kiralarını Artırdı”

 

         Ertan Karabıyık ilçede siyasi otoritenin yapmış olduğu çalışmalar sonucu Gazi Üniversitenin gelmesi, konut yatırımcılarını kazandırdığı gibi kira fiyatlarını da artırdığını belirtti. Ertan Karabıyık yatırımcılara seslenerek şunları söyledi;”Ne repo ne döviz nede borsa en çok kazandıran gayrimenkul dür. Gayrimenkul alanında da İç Anadolu da en çok kazandıran ilçe Çubuk olmuştur. Ak Partinin kapatılmamsı yönünde alınan karar gayrimenkul yatırımcısını daha da çok kazandıracaktır” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum