Çubuk Belediyesinden Personeline Gezi

Çubuk Belediyesinden Personeline Gezi

Çubuk Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Personeline yönelik gezi ve isteklendirme amaçlı Çanakkale gezisi düzenlendi.

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinin büyük bir yükünü sırtlayan Çubuk Belediyesi Personeli"ne motive etmek amacıyla gezi düzenlendi. İlk etapta Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen gezi İstanbul ve Çanakkale"ye gerçekleştirildi. Çubuk Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Yusuf Yılmaz, düzenlenen gezi hakkında şunları söyledi:""Personelimize yönelik motivasyon amaçlı bu gezide İstanbul ve Çanakkale"nin manevi atmosferi teneffüs edilip, milli duygular bir kez daha geziye katılanlar tarafından hissedilecektir. Geziye katılanlar üç gün boyunca gezip gördükleri yerler ile gezi de yaşadıkları hoş duygu ve anılarla Çubuk"a geri döneceklerdir. Bu gezi ile birlikte Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden personeli ödüllendirmiş oldu. Bu tür organizasyonlar çalışanları motive etmektedir"" dedi

Gezinin İstanbul"dan başlayacağını ifade eden Yılmaz,"" Gezimizin ilk ayağı olan İstanbul"da Eyüp Sultan Cami, Kapalı Çarşı, Ayasofya ve Sultan Ahmet Cami"ni gezeceğiz. Daha sonra Çanakkale"ye hareket edeceğiz. Çanakkale de iki gün boyunca Arıburnu'ndan başlayarak, Büyük Anafartalar köyü, Gelibolu Yarımadası"ndaki 57. Alay Şehitliği, Çanakkale Şehitler Anıtı, Çanakkale Deniz savaşlarında 275 kg top mermisini sırtında taşıyan Seyit Onbaşı anıtı, Yahya Çavuş Şehitliği, Ertuğrul Koyu ziyaret edilecek"" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum