Çubuk Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıyor

Çubuk Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıyor

Çubuk Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen yaz spor okuluna kayıtlar başladı.

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için hazırlıklara başlayan Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçede yaşayan gençleri sportif faaliyetlere yönlendirerek zararlı alışkanlıklardan korumak gayesiyle düzenlediği Yaz Spor Okulunda bu yıl 8 ayrı branşta eğitim verilecek.
 
İlçedeki semt sahalarında futbol, basketbol, yüzme, bocce, bowling, dart, jimnastik, capoeira dallarındaki ücretsiz kurslara 12-18 yaş grubu öğrenciler katılabilecek.
Belediye tarafından görevlendirilen uzman öğretmenler tarafından verilecek kurslar için kayıtlar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde devam ediyor.
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle, gençlerin topluma yararlı bireyler olarak yetişmesi için çaba sarf ettiklerini, yaz spor okulunun da bu çalışmalardan birisi olduğunu söyledi.
 
Sporun, birleştirici, insan ruhunu güçlendirici, kardeşliği, barışı sağlayan, hemşerilik bilincini yükselten anlayışını ilçede yaymayı amaçladıklarını ifade eden Özden, "Tüm gençlerimizi spor yapmaya yaz spor okullarımıza davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.