Çubuk Belediyesi, öğrencilerin yanında: Ücretsiz YKS ve LGS sınavları için anlaşıldı

Çubuk Belediyesi, öğrencilerin yanında: Ücretsiz YKS ve LGS sınavları için anlaşıldı

Çubuk Belediyesi Belediye Başkanı Avukat Baki Demirbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrencilere müjdeyi verdi.

Çubuk Belediyesi Belediye Başkanı Avukat Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim ile yapılan iş birliğini duyurdu.

ÜCRETSİZ DENEME SINAVI KONUSUNDA ANLAŞILDI

Ankara'da Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş; Çubuk Belediyesi ve Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç arasında Liselere Geçis Sınavı (LGS ) ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı imkanı sağlandığına dair protokol imzalandığı belirtti. Demirbaş açıklamada “İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Alican Kılıç ile birlikte Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 3 bin öğrencimizi desteklemek amacıyla ücretsiz deneme sınavları için protokolümüzü imzaladık. Hayırlı Olsun Gençler!“ ifadelerine yer erdi.

3 BİN ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

Videolu yapılan paylaşımda, Belediye Başkanı Demirbaş, geçen senelerde yaptığımız ve ciddi faydalı olduğun düşündüğümüz liseye geçecek öğrenciler için Liselere Geçis Sınavı (LGS ) ve üniversiteye hazırlık yapan öğrenciler için Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) dair ücretsiz yapılan deneme sınavlarının bu senede yapılacağını ve bu uygulama ile geçen sene olduğu gibi sınavlarda ilçenin uluslararası düzeydeki başarısını arttıracağına inandığını belirtti. Yaklaşık 3 bin öğrencinin faydalanacağını sınavlar için Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ile imzalar atıldı ve anlaşma sağlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç da 3 bin öğrencinin ve ailelerinin yoğun çaba sarf ettiği bu sınavlar için Çubuk Belediyesinin yaptığı anlamlı çalışma için Belediye Başkanı Demirbaş ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş ayrıca Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini Çubuk Belediyesinde misafir ederek, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.