Çubuk Belediyesi haşere ile mücadelesini sürdürüyor!

Çubuk Belediyesi haşere ile mücadelesini sürdürüyor!

Ülkemizde havaların ısınmaya başlaması ile birlikte haşereler de kendini göstermeye başladı. Çubuk Belediyesi, ilçedeki haşere mücadelesine başladıklarını bildirdi.

Çubuk Belediyesi haşere ile mücadelesini sürdürüyor! - Türkiye'de havaların ısınması ile birlikte haşere, böcek ve sinekler de artış yaşanıyor. Çubuk Belediyesi, çalışmalarına devam ederken haşere ile mücadele edeceklerini de bildirdi. Bu çerçevede ekiplerin hazırda beklediğini kaydeden Çubuk Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir açıklamaya yer verdi.

ÇUBUK BELEDİYESİ'NDEN HAŞEREYLE MÜCADELE TİMİ

Çubuk Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamanın yanı sıra Twitter hesabı üzerinden de açıklamaya yer veren ''Haşereyle Mücadele Timimiz İş Başında… Ekiplerimiz ilçemizin her bölgesinde sağlıklı ve temiz bir Çubuk için ilaçlama çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Hedefimiz, haşere ve zararlıları kontrol altına almak. Her ne kadar insan sağlığına zarar vermeyen Sağlık Bakanlığı Onaylı ilaçlar kullansak da ilaçlama vakitlerinde lütfen evlerinizin pencerelerini kapalı tutunuz ve dışarıda aktivite yapmamaya özen gösteriniz.
#Çubuk #ÇubukBelediyesi #İlaçlama #tambelediyecilik #haşereylemücadele #mücadele'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.