Çubuk Belediyesi Ankara Festivalinde İlçeyi Tanıtıyor

Çubuk Belediyesi Ankara Festivalinde İlçeyi Tanıtıyor

Çubuk Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlendiği Büyük Ankara Festivaline, 200 metrekarelik stantla katılarak, ilçeyi ve belediye faaliyetlerini tanıtıyor.

Her akşam açılan stantta misafirlerini ağırlayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ankara Hipodrom alanında 3-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Ankara Festivalinde ilçeyi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi. Yapılan festivalde Ankara Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleri ile ilçelerinin kendilerini tanıtma ve faaliyetlerini anlatma fırsatı verilmesinin önemine değinen Başkan Özden, geçmiş yıllarda açılan Büyük Ankara Festivallerine ciddi katılımlarda bulunulmadığını, ancak bu sene düzenlenen festivale büyük bir stant açarak katıldıklarını söyleyerek, ’’Yapılan bu festival ile Ankaralılara hizmet veren tüm birimler açtıkları stantlarla çalışmalarını anlatmakta ve vatandaşlarda belediye çalışmalarını yakından görmekteler.  Bizler açısından en önemlisi de ilçemizin ve  belediyemizin tanıtımını bize gösterilen alanda yapmamızıdır. Bu ilçeler açısından büyük bir avantajdır. Böylesi güzel ve ihtişamlı festivali düzenleyerek bizlere bu fırsatı veren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e ve ekibine sonsuz teşekkür ederiz’’ dedi

Başkan Özden, insanların akın akın geldiği festival alanında insanların zihninde Çubuk’u daha somut hale getirmeyi ve  ilçenin bir çok özelliğini, ürününü, turistlik ile mesire alanlarını açılan stantta tanıttıklarını sözlerine ekledi.

                Açılan stantta her gün farklı bir etkinlik yapılıyor. İlçenin yerel sanatçılarından Ahmet Yılmaz ve Serhat Yalım’ın da sahne aldığı eğlenceler düzenlenirken, Çubuk turşusu, Çubuk agat taşı, vişne aramalı Osmanlı şerbeti, gözleme, bazlama gibi yöresel ürünler gelen misafirlere ikram ediliyor. Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gösterilen stantta, ziyaretçilerde zaman zaman oyun havalarına oyunları ile eşlik ediyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum