Çubuk Belediye Başkanı Acehan, personelle bayramlaştı

Çubuk Belediye Başkanı Acehan, personelle bayramlaştı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kurban Bayramı nedeniyle görevi başında bulunan şirket personelleriyle bayramlaştı.

Başkan Acehan, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezindeki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, millet olarak sevinç ve mutluluğun doruk noktaya ulaştığı mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmış olmanın engin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğini vurgulayan Başkan Acehan, Türkiye'de ve çevresinde yaşananların iyi analiz edilmesi gerektiğini işaret etti.

Belediye çalışmalarından da bahseden Başkan Acehan, "Biz büyük bir aileyiz, özverili ve fedakarca çalışarak büyüyen sevdamız Çubuk’u ileriye taşıyacağız. Sizlerle çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Gönül ister ki imkanlarımız çok olsa hepinize bugün verdiğimizden çok daha fazla imkan verebilsek. Ama bunun için imkanlarımızı artırmaya çalışıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından personeliyle tek tek bayramlaşan Başkan Acehan, belediye çalışanlarına sırayla bayram alışverişi yapmaları için alışveriş çekleri dağıttı.

Kaynak:http://www.haber7.com/ankara/1569637-cubuk-belediye-baskani-acehan-personelle-bayramlasti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.