Çocuklara Başkan Özden'den Sürpriz

Çocuklara Başkan Özden'den Sürpriz

Çubuk’ta yeni açılan, hızlı büyüyen ve kısa sürede tanınan Sürpriz Çocuklar Anaokulu ve Etüt Merkezi’ni Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve Meclis Üyesi Mehmet Kuzal ziyaret ederek, sürpriz yaptı.

Başkan Özden"e Anaokulu çocukları 23 Nisan Çocuk Bayramında yaptıkları gösterileri sundular. Minik Öğrenciler yaptıkları gösterilerinde, 10. Yıl marşını, 23 Nisan şarkısını, İstiklal Marşını okudular. Anaokulun Minik Kalpler sınıfından Zeynep"in bayrak şiirini okuyup, Türk bayrağını çıkarması salonda olan herkesten alkış aldı.

Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Meclis Üyesi Mehmet Kuzal ve öğrenci velilerinin hayranlıkla izlediği gösteride bir konuşma yapan Ana okul Müdiresi Remziye Altuntaş, “Yaptığı sürprizden dolayı başkanımız bizleri mahcup etti. Biz sayın başkanın yoğunluğu bitsin hayırlı olsuna gidelim derken, kendisi bizlere adımız gibi sürpriz yaptı. Bizde belediye ve ilçe başkanımıza sürpriz yapmak için böyle bir gösteri düzenledik. Gösterimize katılıp çocuklarımızın heyecanını bizlerle paylaştığı için kendisine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sürpriz Çocuklar Anaokulu çok beğendiğini belirten Başkan Özden, “Çubuk"ta bu denli güzel, eğitim kalitesinin yüksek bir anaokulunun bulunmasından dolayı çok mutlu oldum. Çocuklarımız çiçektir. Onlar bizlerin yarınlarıdır. Çocuklarımıza emeği geçen sizlere bende teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum