Cinayet Zanlısı Yakalandı

Cinayet Zanlısı Yakalandı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir çok suça karıştığı iddia edilen ve en son yol verme meselesinden çıkan kavgada bir kişiyi tabancayla öldürdüğü, kardeşini de yaraladığı iddiasıyla yaklaşık 4 aydır aranan zanlı, jandarmanın düzenliği operasyonla yakalandı. 9

Alınan bilgiye göre, 31 Temmuz'da Sarısu Mahallesi'nde meydana gelen olay sonrası kaçan zanlının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olayı Mustafa M'nin (36) gerçekleştirdiğini tespit etti.

Dokuz ayrı suçtan araması bulunan ve çok sayıda suça karştığı iddia edilen şüphelinin yakalanması için geniş çaplı araştırma yapan İlçe Jandarma ekipleri, şüphelinin dini nikahlı eşi A.B. ile birlikte yaşadığı ve A.B. ile Etimesgut'ta buluştuğu bilgisine ulaştı.

Uzun zamandır takipte oldukları zanlı için ilçede tedbir alan ekipler Mustafa M'yi bir otomobilin içerisinde yakaladı. Zanlının yanında tabanca ve çok sayıda mermi de ele geçirildi.

Çubuk'a getirilen zanlı, savcılıktaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, yol verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada Cesur Demircioğlu hayatını kaybetmiş, ağabeyi İdris Demircioğlu ise yaralanmıştı. Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.