CHP ÇUBUK İLÇE 13. KONGRESİ YAPILDI...

CHP ÇUBUK İLÇE 13. KONGRESİ YAPILDI...

Tek listenin oylandığı seçimde Can Kaderoğlu yeniden İlçe Başkanı seçildi.

Şuayip YAMAN

CHP Çubuk İlçe 13. Kongresi 17Ağustos 2023 Perşembe günü Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

 

Kongre’ye; CHP Ankara Milletvekilleri Gaye Taşçıer ve  Murat Emir, Eski Ankara Milletvekili adaylarından Celalettin Koç, davetli sivil toplum örgüt temsilcileri ve partililer katıldı.

 

Divan Başkanlığına CHP Ankara İl Başkanlığı Sekreteri Ozan Ergun Doğan, Divan Başkan Yardımcılığına Çubuk İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Dönmez,, Katip üyeliğine ise CHP İlçe Gençlik Kolu Başkan Yardımcısı Berk Tüzün seçildi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından CHP İlçe Başkanı Can Kaderoğlu yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara “hoş geldiniz “ dedi.

 

Faaliyet Raporu İlçe Başkanı Can Kaderoğlu tarafından,

 

Hesap Raporu ve Tahmini Bütçe ise İlçe Saymanı Alaaddin Cinalioğlu tarafından okundu.

 

Her üç rapor da ayrı ayrı Genel Kurulun oylarına sunuldu. Oybirliği ile kabul edildi.

 

PROTOKOL KONUŞMALARI...

 

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Dr. Murat Emir, Bugün burada CHP Çubuk İlçe Merkezinde CHP Çubuk İlçe 13. Olağan Kongremizi gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz.  

 

Kongremiz geleneklerimize uygun bir biçimde; Saygı, sevgi, hoşgörü ve demokrasi önderliğinde gerçekleştirilmesini sağlayan veren Partimize emek veren tüm partililerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum.

 

Çağdaş yaşamı destekleyen modern ve özgür bir Türkiye için yeni seçilecek sayın ilçe başkanı ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Dedi.

 

CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Gamze Taşçıer, Çubuk İlçe örgütümüzle bir aradayız.

 

Biz Partimize karşı hiç özel muhasebe yapmadık. Özeleştiri sürecini ise elimizden gelen en yaygın biçimiyle yürütmeye çalıştık. Bu süreç devam etmektedir. 

 

Genel Seçim sonuçlarını doğru bir şeklide değerlendirmek ve önümüzdeki yıl yapılacak Yerel Seçimleri daha güçlü bir şekilde yürütmek istiyoruz. İfadelerini kullandı.

 

CHP eski Ankara Milletvekili adaylarından Celalaettin Koç, Seçimlerde başarılı olmak için Parti tabanına sahip çıkmak zorundayız.

 

Milletvekili seçimlerinde ise kesinlikle “Ön Seçim” yapmalıyız dedi.

 

SEÇİMLERE GEÇİLDİ...

 

Seçime Blok Liste ile gidildi. Liste Genel Kurul üyelerinin oylarına sunuldu. Oybirliği ile kabul edildi.

 

Can Kaderoğlu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeliklerine; Alaaddin Cinalioğlu, Bünyamin Çevik, Cumhur Aydos, Dilek Uçar, Elif Özdemir Dönmez, Ercan Eryılmaz, Erdoğan Balcı,  Eren Kuzukıran, İsa Dilsiz, Haydar Koçoğlu, Hülya Erdinç, Münevver  Semerci, Nesibe Nur Arslan, Rıza Doğanay,

 

İl Kongre Delegeliklerine ise; Alaaddin Özdemir, Ali Rıza Gökoğlu, , Dilek Uçar, Ercan ERyılmaz, Eren Kuzukıran seçildiler.

 

img-20230817-wa0004-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.