CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Nihat Yeşil, Çubuk Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Nihat Yeşil, Çubuk Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Nihat Yeşil, Çubuk Kent Konseyi'ni ziyaret ederek yapacakları çalışmaları anlattı.

Ankara 2. Bölge 4. sıra Milletvekili adayı Yeşil, Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kent konseylerinin önemine değinen Yeşil, "Bu ülke hepimizindir. Doğruyu yanlışı bu ülkeye aktarmak için görev alan kent konseyinde çalışan arkadaşlarımıza çok büyük görev düşüyor. Kim güzel bir şey yaparsa saygı duyarız" dedi.

Kendilerinin hükümetle ilgili herhangi bir şey söylemediklerini ifade eden Yeşil, "Dersimize iyi çalışarak program hazırladık ve aday olduk. Önemli olan güzel hizmetler yapmak. Biz bunu yapmak için buradayız. Çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur" diye konuştu.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Çubuk Kent Konseyinin kurumsallaşma sürecini tamamladığını ve yerel yönetimlerle işbirliği yaparak ilçenin sorunlarının çözümüne katkı sağladığını belirten Tekaüt, "Kent konseyleri kentin sorunlarının çözümüne katkı sunan ve gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan bir yapıdır. Yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisindeyiz" dedi.

Tekaüt, Çubuk için verilecek kararlarda tüm milletvekillerinden ayrıcalık istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.