Cenaze Taşıma Aracı Hizmete Girdi

Cenaze Taşıma Aracı Hizmete Girdi

Çubuk Belediyesi filosuna bir yeni hizmet aracı daha ekledi. Cenaze taşıma aracı Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca tarafından Cenaze Hizmetlerine teslim edildi.



         Çubuk Belediyesi Destek Hizmetlerine bağlı Kademe Amirliği tarafında tasarlanıp üretilen Cenaze Taşıma Aracı Belediye Başkanı Adem Tuğluca tarafından Cenaze Hizmetleri Servisine teslim edildi. Cenaze Taşıma aracının tesliminde Başkan Tuğluca İlçenin gün geçtikçe büyüdüğünü ve bu doğrultuda çeşitli ihtiyaçlarında büyüdüğüne dikkat çekerek, belli ihtiyaçların karşılanması için yeni hizmet araçları alımına gittiklerini söyledi. Hizmete geldikleri günden bu güne araç filosunda önemli ölçüde yenileme yaptıklarını söyleyen Başkan Tuğluca aynı oranda da hizmet kalitesinin arttığını belirtti.

Başkan Tuğluca, cenaze yıkama araçlarının yenilenmesinden sonra cenaze taşıma aracını da yenilediklerini belirterek şunları söyledi;” İlçe nüfusunun büyük oranda artması ile birlikte genişlemesi belediye tarafından yapılan hizmetinde ciddi oranda artmasına neden olmuştur. Mevcut araç ve gereçlerle hizmetlerin sağlıklı bir biçimde devamının mümkün olmadığı durumda yeni araçların alınması gerekmektedir.” Dedi

Başkan Tuğluca Cenaze Hizmetleri ile ilgili bilgiler verirken sabah saat 8:00 den akşam saat 20:00 ye kadar kesintisiz hizmet veren “Alo Cenaze 837 11 53”  hattını vatandaşların araması halinde, Cenaze Hizmetleri tarafından gerekli hizmetlerin ücretsiz olarak verildiğini belirtti.

Yeni hizmete giren araçların önemli bir kısmının Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kademe Amirliği tarafından yapıldığının altını çizen Başkan Tuğluca, Destek Hizmetleri Müdürüne ve personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.