Çalışmak Bizden,Takdir Halkımızdan

Çalışmak Bizden,Takdir Halkımızdan

Seçim Çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Mertoğlu Çalışmak Bizden,Takdir Halkımızdan , İnayet Allahtandır dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mertoğlu ve Saadet Partisi SKM Başkanı Bekir Demirhan, yaptıkları basın açıklamasında, seçim çalışmalarının yüksek tempoda devam ettiğini belirtti.

Hergün ekipler halinde gündüzleri ziyaretler yaptıklarını ifade eden Mertoğlu, akşamları da mahalle  mahalle  toplantı ve ev sohbetleri yapıyor.

Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mimar Bekir Demirhan yaptığı açıklamada;

"Halkımızın yoğun teveccühü altında çalışmalarımız  ,heyecanlı ve  tempolu şekilde sürmektedir. Bizler hiç bir zaman seçimi kazandık bu iş bitti mantığı ile hareket etmemekteyiz. Çok iyi biliyoruz ki, seçimler sandıklar açılıp, oylar sayılıp resmi kayıtlarla kesinleşmeden bitmiş sayılmaz. Onun için başkan adayımız ve ekiplerimiz bu şuurla çalışmalarına disiplinli şekilde  devam etmektedirler.

Merkezimizce yapılan, plan ve program dahilinde çalışmalarımız bundan sonra da aksamadan devam edecektir.

Şu son günlerde dahi halkımız net kararını vermiş değildir. Seçim hala Çubuk"ta ortadadır ve sonucu kararsız ama etrafını ve adaylarla partileri yakından izleyen seçmenlerimiz belirleyecektir.

Kesin olan şudur ki, Saadet Partisi olarak ve adayımız sayın Yusuf Mertoğlu olarak, her geçen gün lehimize  halkımızın teveccühü artan bir oranda yoğunluk kazanmıştır.

Biz çalışmalarımıza bu olumlu ve teşvik edici ortamda ,devam edeceğiz. Ve inanıyoruz ki,

çalışma ve gayret bizden, takdir halkımızda, inayet ise ancak ve ancak Allah"tandır.

Hayırlısıyla bu seçimleri kazanmak , halkımıza, ilçemize  ve geleceğimize bir ibadet aşkıyla hizmet etmek en büyük arzumuzdur." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum