Bürokratlar Çubuk’ta İftarda Buluştu

Bürokratlar Çubuk’ta İftarda Buluştu

Ankara’da ve Çubuk’ta çeşitli kurumlarda görev yapan bürokratlar iftarda bir araya gelerek hasret giderdiler.

Çubuk 2 Barajının alt kısmında bulunan Yeşil Vadi’de Ak Parti eski Çubuk İlçe Başkanlarından İlhami Taşkesti tarafından organize edilen iftar yemeğinde, Ankara ve Çubuk’taki bürokratlar bir araya geldi.

Çeşitli görüş ve düşünceye sahip insanları bir araya getirmeye yönelik yapılan ‘Fikir Sanat Merkezi’ organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi.

İlhami Taşkesti tarafından Ankara'da ve Çubuk’ta çeşitli kurumlarda görev yapanlara iftar yemeği verildi.

İftar yemeğinde bol bol sohbet eden dostlar, Türkiye meselelerinden bahsederek eski yeni anıları tazelediler. Birlik ve beraberlik iftarına katılanlar, eski dostları bir araya getirerek öneli Türkiye meselelerinin konuşulduğu ve fikir alış verişlerinin yapılarak kazanımlardan ve tecrübelerden faydalanmak amacıyla bir araya gelinen bu organizasyonu düzenleyen İlhami Taşkesti’ye teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

İlhami Taşkesti’de iftara icabet ettiklerinden dolayı katılanlara şükranlarını sunarak bu tür organizasyonları devamlı hale getirerek birlik ve bütünlük içinde hareket etmek arzusunda olduklarını ifade etti.

İftara;  Kültür Bakanlığı Eğitim ve Kültür Genel Müdürü Ahmet Arı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hukuk Müşavirlerinden Zeki Bayoğlu, Nuri Şahin, Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Metin, Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Genel Cerrahlarından Kadir Uzun, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları, belediye meclis üyeleri, öğretim görevlileri, iş adamları ve avukatlar katıldı.

İftar yemeğine katılanlar yemek sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum